Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Coaliția pentru familie

Referendumul nu este despre homosexuali, adică despre acei fraţi şi surori dintr-ai noştri care simt şi iubesc altfel. Nu este vorba despre simţire, despre dragoste (definiţiile şi aplicaţiile ei). E vorba despre minte. Despre idei. Este vorba despre modul în care o idee (a unor oameni, evident ideile sunt date de oameni) atinge modul de viaţă al altor oameni care cred într-un mod fundamental opus acelor idei noi.

Să mă explic. Acum mai bine de 100 de ani începea experimentul politic comunist. Adică crearea omului nou. S-a crezut că dacă îi iei libertatea, îi iei şi tradiţia, ajungi să îi iei şi inima. Şi omul nou nu trebuia să mai iubească, să mai gândească, decât aşa cum spunea partidul. A eşuat, pentru că conştiinţa omului este mai mult decât suma dintre libertate şi sentiment. E chip al lui Dumnezeu şi nu poate fi distrusă cu lanţuri, gloanţe sau spălat pe creier.

Joi 20 octombrie, la Bruxelles, a avut loc simpozionul „O criză de Conștiință? Identitatea europeană la răscruce”, organizat de ADF International (Alliance For Defending Freedom) .

Organizația juridică ADF International apără dreptul oamenilor de a-și exprima și de a-și manifesta liber credința religioasă. ADF International are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite, acreditare la Parlamentul European, la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene și la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa. ADF International a intervenit și a consiliat în mai mult de 50 de cazuri în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

În reportajul realizat de Televiziunea Română, vorbesc pe rând: dr. Adina Portaru, avocat ADF International, Sophia Kuby, Director UE Advocacy ADF International (Bruxelles)și Andreas Thonhauser, Director de Comunicare ADF International (Viena).

Vă invităm să urmăriți un filmuleț care cu siguranță "va rupe" inima mamicilor și poate și tăticilor. Eu unul am lăcrimat de bucurie când l-am văzut. E o legătură extraordinară între un om și mama lui, ceva ce trece peste orice definire... un adânc de taină...

Vă invităm să vizionați un scurt fragment din discursul domnului Ioan Șolea, de la Coaliția Pentru Familie, susținut la Oradea pe 22 octombrie 2016 în cadrul unei mari manifestații pro-familie.

Manifest Oradea, 22 Octombrie

Oradea, România te salută, îți mulțumește și te aplaudă!

Posted by Pro-familie on Saturday, October 22, 2016

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești