Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Referendum pentru familie

Au venit prea puțini români la vot, și s-a invalidat referendumul. Nu mai are rost să reluăm discuțiile, de ce și cum. Sute de luări de poziție și discuții care mai de care mai interesante și mai detaliate s-au desfășurat în ultimele 10 zile premergătoare votului. S-a zis ce trebuia zis.

Puteam să fac mai mult pentru a-i convinge pe cei de lângă mine de importanța momentului, știu asta. Puteam, toți cei ce am votat, să facem mai mult ca să-i ajutăm să nu fie manipulați. Dar asta e... acesta e deznodământul. Nu e sfârșitul țării, a trecut neamul nostru prin situații mult mai grele, prin pierderi masive de teritorii, prin pierderi mari de oameni, prin ocupații străine îndelungate, și totuși am rezistat.

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești