Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Au venit prea puțini români la vot, și s-a invalidat referendumul. Nu mai are rost să reluăm discuțiile, de ce și cum. Sute de luări de poziție și discuții care mai de care mai interesante și mai detaliate s-au desfășurat în ultimele 10 zile premergătoare votului. S-a zis ce trebuia zis.

Puteam să fac mai mult pentru a-i convinge pe cei de lângă mine de importanța momentului, știu asta. Puteam, toți cei ce am votat, să facem mai mult ca să-i ajutăm să nu fie manipulați. Dar asta e... acesta e deznodământul. Nu e sfârșitul țării, a trecut neamul nostru prin situații mult mai grele, prin pierderi masive de teritorii, prin pierderi mari de oameni, prin ocupații străine îndelungate, și totuși am rezistat.

Dumnezeu a fost, este și va fi cu noi până la sfârșitul veacurilor! Creștinismul a fost adesea în minoritate, a fost adesea în prigoană, și parcă atunci a mărturisit și a înflorit mai mult decât în vremurile cu burta plină. Problema de fond nu este în mod fundamental modificarea legilor pentru a-ne apăra copii, ci schimbarea vieții noastre pentru a ne apăra copiii.

Poate un succes al referendumului ne-ar fi oferit falsa impresie că am rezolvat problemele familiei, sau cel puțin pentru o perioadă am fi clasat acest subiect. Referendumul, ca instrument, nu are putere să rezolve problemele familiei: depărtarea omului de Dumnezeu, natalitatea scăzută, contracepția, adulterul, rata mare a divorțurilor, avortul, abuzurile sexuale asupra copiilor, certurile între părinți, emigrația părinților și părăsirea copiilor, dependența de pornografie a părinților sau copiilor, depedența de tehnologie, și altele asemenea. Referendumul ne-ar fi apărat doar de o propagandă homosexuală agresivă.

Când rezolvăm problemele familiei?... probleme care n-au legătură cu homosexualii ci cu noi și alegerilor noastre.

Dacă astăzi hotărâm să ne schimbăm viața, și să trăim după voia Domnului, nu am pierdut nimic la referendum.

Viața Bisericii este despre fiecare om în parte, despre mine care trebuie să-mi văd greșelile și să doresc curățirea de păcate, lăsându-mă în mâinile Domnului.         

Vrei să lupți pentru neamul tău? Vrei să lupți pentru copiii tăi? Vrei să lupți pentru Biserica lui Hristos? Vrei să-i susții morala creștină în societatea românească și în lume?

Atunci împlinește poruncile lui Dumnezeu, acum, și ai făcut mult mai mult decât un simplu vot la referendum.

Voturile noastre, fără o schimbare a vieții noastre nu înseamnă nimic.

Sunteți întristați de acest eșec al referendumului? Atunci revanșați-vă hotărându-vă să vă schimbați viața! Schimbați-vă viața și deveniți bineplăcuți Domnului în toate!

Oh! de am fi cu toții mai buni și mai iertători, am schimba fața României mai mult decât 10 referendumuri.

Dragilor, nu am pierdut nimic, credeți-mă! Hristos Domnul e pe sfânta masă aici la tine în cartier... și pe alte 15 mii de biserici din România. De cine ne temem? Domnul ne dă putere să facem voia Lui și să schimbăm fața pământului. Acum.

Azi, cheamă un sărac în casa ta și dă-i de mâncare, îmbracă-l, lasă-l să facă un duș. Spune-i o vorbă bună!

Azi, iartă-i pe cei ce te-au supărat, dă-le un telefon și împacă-te cu fratele tău, cu sora ta, cu prietenul tău, cu soția ta, cu copilul tău, cu aproapele tău!

Azi, hotărăște să lași acea patimă grea care ți-a mortificat viața!

Astăzi, așează-te în genunchi și plângi înaintea Domnului și cere-i iertare pentru ce ai greșit!

Azi, mărturisește-ți păcatele preotului! Azi înapoiază ceea ce ai luat pe nedrept!

De azi înainte să fii cinstit, să intri în legalitate cu tot ce faci, și să nu mai furi.

Astăzi i-ați copilul în brațe și vorbește-i despre Dumnezeu. Joacă-te cu el, scoate-l în parc și bucură-te de viața alături de el!

Astăzi sună-ți părinții, prietenii și spune-i că iubești și că îți sunt dragi!

Azi împlinește toate poruncile Domnului! Și “referendumul” va avea succes.

Dragilor, Domnul foc a venit să arunce pe pământ! Focul iubirii între oameni și Dumnezeu! Aprindeți focul iubirii între voi!

Curaj! Nu am pierdut nimic!

Împliniți poruncile Domnului din Evanghelia Lui și veți face pământul cer.

Iubiți-vă vrăjmașii! Iertați-i! Rugăți-vă pentru ei! Arătați-le iubire prin fapte, și veți vedea cum 80% dintre românii care n-au mers la vot, vor vedea credința voastră din fapte. Vor crede în Dumnezeul propovăduit de faptele voastre!

Hristos este în mijlocul nostru! Dumnezeu vine în noi la Sfânta Liturghie! De cine ne temem? Mărturisiți adevărul și iubirea prin viața voastră!

Nu am pierdut nimic!

Putere avem să ne schimbăm viața noastră, viața familiei noastre, a orașului nostru, a țării noastre! Nu mai plângeți! Nu mai faceți calcule! Nu mai dați vina pe nimeni! Nu vă mai văicărăți! Nu mai căutați vinovați, ci împliniți poruncile lui Dumnezeu acum și cerul se va spăimânta și se va bucura de noi.

Curaj fraților! Sus capul! Domnul e cu noi acum și până la sfârșitul veacurilor!

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabere

Turul României „Fericiți cei Prigoniți pentru dreptate

Tabără de vară în Țara Hațegului (19-26 iulie 2019)

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești