Skip to content

1 Comment

 1. Carol
  martie 6, 2016 @ 9:29 am

  Doamne ajuta fratilor !

  Plin de speranta indemnul dl Gheorghe Butuc !

  Dar a nu se crede automat ca Dumnezeu va ierta chiar si pornirea antihristica, chiar si celor ce vor refuza si in ultima clipa iertarea, ca sunt oameni care nici pe patul de moarte nu se vor pocai !

  La infricosatoarea judecata vom plati pentru toate, mai ales pentru nemilostenie ! Avem constiinta care ne judeca, iar eu am un pacat al nemilosteniei de ani de zile care ma mustra si acum, chiar de am incercat in nenumarate randuri sa o fac, si doar Dumnezeu mai poate sa il stearga. Pentru multe mari pacate ne va ierta, dar inima impietritra nemilostiva si neimpacata va fi aruncata in iad, e clar ! Iar duminica asta e pusa spre invatatura, ca si apocalipsa, nu e ceva simbolic si formal, si la sfarsit tot o sa fim iertati. Ne poate ierta pentru o clipa de cainta adevarat, dar si pentru o clipa de cadere, ne poate lasa in caderi pe ani, zeci de ani de nebunie, din care tot El ne va scoate de vom alerga la el si vom constientiza !

  Sa nu fim judecati dupa faptele, necredinta si prostia noastra, asta sa ne rugam, ca judecata exista, dreapta, si pentru tot se va cere socoteala, ni se va aminti, chiar de vom fi iertati, cuiele se scot, gaurile raman, dar Hristos chituieste treptat, iar noi sa luam aminte de ce gresit-am in trecut si sa nu mai cadem, sa ducem crucea ! Sa nu jduecam, si vom avea trecere la judecator !

  Hristos a propovaduit iubrea, a iubit pe cei mai mari pacatosi, dar s-a rastit la farisei, la saduchei, la cei ce ispiteau pe Domnul si inselau poporul si-l exploatau, a dat si cu biciul, deci sa nu uitam, crucea are si revers, se poate face si sabie daca o intoarcem ! Si totusi, chiar si in gheena, cei drepti, cei ce vor avea iubire, vor reusi sa fie izbaviti, dar acolo, dintre noi, care se vor indraci si impotrivi iubirii Dumnezeiesti, nu vor putea fi scosi, oricata iubire ar avea Dumnezeu. Caci e libera alegere !

  Doamne ajuta !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *