Skip to content

8 Comentarii

 1. Iulia
  august 10, 2011 @ 5:38 pm

  Este asa de frumos articolul tau,Talita…de fapt toate.Am citit mai multe si sa stii,recunosc,ca incepusem reaua si pacatoasa de mine sa te invidiez pentru ca scrii asa,desi si eu as putea sa scriu frumos,dar nu imi folosesc cum ar trebui talantul pe care Dumnezeu mi l-a dat mie nevrednicei si e numai vina mea.Te rog iarta-ma si fa o mica rugaciune pentru mine pacatoasa.Maicuta Domnului sa te acopere cu Sfantul Sau Acoperamant!

  Reply

 2. Iulia
  august 10, 2011 @ 5:59 pm

  A! am gasit urmatoarea petitie impotiva unei mari hule aduse Domnului nostru Iisus Hristos :
  http://www.petitieonline.ro/petitie/interzicerea_difuzarii_filmului_corpus_christi_in_romania-p43138046.html
  Doamne ajuta si va rog cine da de acest comentariu sa o dea mai departe

  Reply

 3. Ionut Daniel Gondac
  august 10, 2011 @ 10:07 pm

  Da Talita, te cunoastem noi de mult:)Unii in taina, altii fata in fata. Fericiti cei ce te cunosc fata in fata! Ti-a daruit Dumnezeu multi talanti, ai grija pe unde ii ingropi….nu spre ai pastra, ci spre ai darui si ai uda Domnul cu apa Sa cea vie, dupa care inseteaza inimile tuturora…..

  Lasa-ma sa iti spun inimii tale: Hristos a inviat! si acum ma cunosti cine sunt:);)

  Reply

 4. daniel
  august 11, 2011 @ 10:19 am

  @ O crestina obisnuita
  Trebuia sa verifici. Acel mesaj este ceea ce se numeste „hoax”. Adica raspandirea unui mesaj fals prin retelele de socializare. Acel film nu a existat niciodata si nici nu a existat cineva cu intentia de a-l produce un astfel de film impotriva lui Dumnezeu. Il poti cauta prin bazele de date cu filme sau pe ce site vrei tu, printre prieteni si nu o sa-l gasesti vreodata. Dintr-un motiv simplu: el nu exista!

  Reply

 5. Iulia
  august 11, 2011 @ 4:26 pm

  @daniel
  multumesc pentru observatie…nu m-am gandit la asta…imi cer si iertare…sunt ca un copil mic care in inocenta lui aproape prosteasca crede cam orice!bineinteles,in limitele dreptei credinte! Ai cautat filmul,ca te vad foarte sigur in opinia ta.? Si daca stau si ma gandesc in petitia aia scria ca filmul ar fi ,,planuit” sa apara ,citez, „in iunie sau august anul acesta ”.Iata ca suntem pe 11 august in postul Maicutei Domnului si nu e niciun film.Cred ca atata frica mai au si ei,si se opresc la filme false despre Iisus si Maria Magdalena si nu merg atat de departe.desi mai stii?

  Reply

 6. Lilii
  august 11, 2011 @ 4:29 pm

  @O crestina obisnuita

  Daniel are dreptate,am cautat acum cateva minute respectivul film si n-am gasit nimic decat ca s-a facut ceva valvataie pe ‘net,dar ca pana la urma toti au afirmat ca e un hoax,dar oricum,filme aiurea pe subiecte delicate s-au tot facut si se vor face,asta e industria americana care face orice pt a obtine profit.

  Reply

 7. Iulia
  august 11, 2011 @ 4:37 pm

  @daniel si Lilii
  Stiiiiu am cautat si eu chiar acum si numai hoax,minciuni,chestii trestii.Dar s-ar putea sa existe un scenariu pentru o piesa de teatru pe acest subiect…imi cer din nou scuze ca raspandesc ,,valvatai” dar pana la urma a fost mai bine pentru ca poate si alti crestini care nimeresc pe acest site au auzit de presupusul film si cred povestea asta.Poate nici nu au cautat pe google si totusi cred ca va fi introdus un asa film in Romania.Macar asa eliminam falsurile si demascam minciunile.

  Reply

 8. Laura Stifter
  noiembrie 3, 2011 @ 1:39 pm

  Păi, articolul este superb, dar nici nu mă mai mir… E scris de Talita! 🙂

  Felicitări, draga noastră soră întru Hristos! Cât de mult m-aş bucura să ne cunoaştem… şi să ne împrietenim! 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *