Întâlnire în Iași a tuturor celor care îndrăgesc Ortodoxia Tinerilor, 29 septembrie 2013, ora 17.00

Doamne ajută!

Duminica aceasta, 29 septembrie 2013, ne-am gândit să facem o întâlnire cu toți cei care îndrăgesc Ortodoxia Tinerilor în Iași, exact înainte de a începe anul universitar, pentru a ne cunoaște și a vă prezenta proiectele asociației noastre și modul în care vă puteți implica în desfășurarea lor.

Întâlnirea va avea loc în curtea Bisericii „Sfântul Mare Mucenic Minade pe strada Păcurari nr. 128. Dacă va fi timpul frumos vom sta afară, dacă nu vom intra în biserică.

Avem multe să vă spunem, abia așteptăm să vă cunoaștem. Avem mare nevoie de ajutorul vostru.

Vom vorbi despre toate proiectele noastre: site-uri, bloguri, campanii de articole, radio, cărți, tabere, întâlniri, campanii de într-ajutorare a celor în nevoi și alte aspecte.

Conform statisticilor noastre, Iasi-ul este al doilea oraș în topul geografic al cititorilor care intre pe ortodoxiatinerilor.ro din România, după București. Prin urmare, sperăm să formăm o echipă frumoasă și la Iași, așa cum s-a conturat deja la București, și împreună să facem misiune pentru a-L vesti și altor oameni pe Dumnezeu și îndelunga lui iubire și iertare.

Vă așteptăm cu mult drag și entuziasm!

Dumnezeu să vă ocrotească.

Pentru detalii ne puteți contacta la telefon: 0740.004.215 sau la email contact@ortodoxiatinerilor.ro

 

(Claudiu Balan – președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor)

(Visited 2 times, 1 visits today)