Un interviu excepțional cu domnul Dr. Mircea Pușcașu despre vaccinuri, componența și administrarea lor

https://www.youtube.com/watch?v=n2F1Ed2OHtQ

Medicul Mircea Pușcașu, (președintele Asociației Bucovina Profundă) unul dintre medicii care au vorbit public despre pericolele la care pot fi expuși cei care se vaccinează cu anumite produse farmaceutice, a explicat într-un interviu despre ceea ce presupun vaccinurile, despre situația din alte țări, dar și multe altele. Doctorul Mircea Pușcașu este prigonit de autoritățile medicale din Suceava pentru opiniile sale, după cum ActiveNews anunța anterior.

În ceea ce privește epidemia de rujeolă anunțată de autorități, doctorul Pușcașu afirmă că mass-media prezintă distorsionat realitatea, majoritatea acelor copii care au murit fiind de fapt bolnavi de alte afecțiuni grave. Autoritățile ascund faptul că victimele aveau imunitatea la pământ și puteau deceda oricând, susține dr. Pușcașu.

Acesta acuză faptul că unii s-au urcat pe cadavrele copiilor care au murit pentru a semna un contract bănos, mai ales că „foarte mulți dintre copiii care au murit erau nevaccinabili, avea sub 1 an. E un fals logic: unii nu-și vaccinează copiii, săriți! Dar copiii erau nevaccinabili, nici acum nu ar putea să-i vaccineze”. 

„E lucru josnic să te urci pe cadavrele a 20 și ceva de copii și să afirmi că toate astea s-au întâmplat din cauza rujeolei și trebuie să ne vaccinăm” – Dr. Mircea Pușcașu

„Nu are legătura rata vaccinării cu rata de îmbolnăvire. E cunoscut că rujeola este o boală endemică, face des epidemii. E vorba de rujeolă, pojar! Pe vremea mea, jumătate de clasă a făcut rujeolă, a stat acasă o săptămână, a făcut anti termice, a băut ceaiuri și a venit la școală. E pojar!” – Dr. Mircea Pușcașu.

Reamintim că duminică, 13 august, la București va avea loc un miting de protest împotriva legii vaccinării obligatorii. Evenimentul va avea loc de la ora 16:00, în Piața Constituției.

(Visited 1 times, 1 visits today)