Intoleranța este „made in California”

California totdeauna a şocat. A şocat şi săptămâna trecută. Revoluţia sexuală a început acolo, mişcarea anti-establishment modernă a fost lansată acolo, deconstrucţia socială a Secolului XX a prins rădăcini acolo, iar intoleranta e şi ea fabricată tot în California. Universităţile liberale din California sunt focare ideologice care fumega ideologii bizare în restul Americii, care treptat se răspândesc în toată lumea. Sprijinite cu sume pare-se nelimitate de fonduri, universităţile şi think-tankurile californiene sunt furnale ale decadentei care împrăştie decadenta în toată lumea.

Ultima manifestare a Californiei depravate a fost simţită săptămâna trecută. E vorba de ridicarea intoleranţei la rang de politica corporatistă. Bănuim că până acuma fiecare roman care citeşte presa tradiţională ori online a aflat că Brendan Eich, CEO al corporaţiei Mozilla (și creator al limbajului de programare javascript), a fost forţat să-şi dea demisia din companie pentru singurul motiv că a îndrăznit să afirme că familia naturală şi tradiţională bărbat-femeie e preferabilă “căsătoriilor” între persoane de acelaşi sex. Ba mai mult, în 2008 a donat $1000 campaniei cetăţeneşti californiene de interzicere a căsătoriilor homosexuale în California.

Cei care citiţi cu atenţie materialele pe care vi le trimitem în fiecare marţi, probabil că nu aţi fost surprinşi de această ultimă ştire, fie ea cât de şocantă. Am atras atenţia vreme de câţiva ani ca “minorităţile sexuale” constituie cel mai intolerant segment al populaţiei. Atacă biserici, sparg fereşte la biserici, întrerup în mod agresiv slujbe religioase, dau în judecată traducători ai Bibliei pentru că păstrează în Biblie versetele Scripturii care condamnă homosexualitatea, dau în judecată oameni de bună credinţă care nu vor să participe la ceremonii care celebrează homosexualitatea, îndoctrinează tânăra generaţie în libertinaj sexual, şi alte lucruri ca acestea.

Unii comentatori au etichetat mişcarea homosexuală care se comportă în acest fel ca un fel de “gaystapo”, o aluzie la gestapo-ul nazist al anilor 30, ori “the gay mafia”, cum spunea recent Bill Maher, un comedian american cu vederi pro-homosexuale. Ori “the gay mob” (“grămadă gay-lor”) cum spunea într-un comentariu recent Pat Buchanan, candidat la alegerile prezidenţiale americane din 1992. Chiar şi activiştii homosexuali sunt şocaţi de astfel de evenimente. Unii dintre ei încep să regrete că au promovat căsătoriile homosexuale şi cer reîntoarcerea la familia tradiţională. Andrew Sullivan e unul dintre ei.

Intoleranţa e fabricată în California. De câţiva ani activiştii homosexuali sunt lansaţi într-o campanie de denigrare şi penalizare a personalităţilor proeminente americane care de-a lungul anilor au promovat politici ori poziţii pro-familie şi pro-casatoria naturală. Brendan Eich e ultima victimă a acestei vânători crunte. Intoleranţa aceasta e iraţională. E de necrezut că în 2014 o fiinţă umană să fie penalizată pentru că afirmă în public valoarea celei mai vechi instituţii şi practici sociale din istoria omenirii – căsătoria naturală între un bărbat şi o femeie. E de neconceput ca cineva să fie penalizat pentru că are dreptate privind căsătoria şi valoarea ei socială. 50% dintre americani încă resping căsătoriile homosexuale. [Rezultatele unui sondaj de opinie din martie anul acesta pot fi citite aici: http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/general_politics/march_2014/43_favor_gay_marriage_43_oppose] Sunt ei oare nişte bigoţi? Ori noi, romanii?

Incidentul Eich dovedeşte că societatea occidentală, pe care România şi-o doreşte ca model, e intoleranta. Vreme de mulţi ani guvernele occidentale ne-au etichetat ca fiind intoleranţi, că având nevoie de o educaţie în spiritul toleranţei, când de fapt ei nu practică ceea ce propovăduiesc. Eich a devenit un dizident, aşa cum sunt mulţi alţii care gândesc că el şi au curajul să spună ce gândesc. Societatea occidentală a dovedit încă odată săptămâna trecută că nu tolerează dizidenta în gândire ori exprimare. Este o societate care cere conformitate, uniformitate şi disciplina. Trăim într-o Uniune Europeană care reglementează totul, de la jucăriile pentru copii la ce semănăm în grădină. Prin intoleranta ei, Uniunea Europeană caută să ne reglementeze şi gândirea şi sufletul. Este ceva ce noi respingem şi dezaprobam.

Uniunea Europeană îşi are instituţiile ei care linşează organizaţii ori indivizi care dezaproba căsătoriile homosexuale. Vă reamintim că în 2010 Agenţia Europeană pentru Drepturi Fundamentale (Fundamental Rights Agency) a refuzat să admită AFR printre organizaţiile afiliate cu ea pe simplul motiv că am afirmat, şi încă afirmăm, că, în opinia noastră, “căsătoriile homosexuale reflectă degenerarea societăţii”. Penalizarea AFR-ului pentru acest simplu motiv continua până astăzi.

Linşajul lui Eich de către minorităţile sexuale din Silicon Valley trebuie să fie un semnal de alarmă pentru cei care încă cred în necesitatea “toleranţei” aşa cum ea este propovăduită ori practicată în California, Bruxelles, Stockholm, ori Amsterdam. Este o “toleranţă” care penalizează oamenii de bună credinţă, oamenii morali care fac un aport enorm la promovarea speciei umane, aduc copii pe lume, îi educă, îi cresc, şi îi dau ca un cadou preţios societăţii să promoveze bunăstarea ei colectivă. România nu are nevoie de “toleranţă” fabricată în California, care de fapt e intoleranta şi lipsa de bun simţ.

Ca să vedeţi că nu suntem singurii care gândim aşa, vă recomandăm două comentarii pe acelaşi subiect, “The Rise of the Same-Sex Marriage Dissent” (scris de Mollie Hemingway): , şi “Brendan Eich: First on the New Blacklist” (scris de Patrick Buchanan): 

(Alianța Familiilor din România  – Buletin nformativ – 10 aprilie 2014)

(Visited 2 times, 1 visits today)