Skip to content

3 Comentarii

 1. cin
  septembrie 28, 2009 @ 1:22 pm

  :-)frumos!

  Reply

 2. george
  septembrie 28, 2009 @ 2:29 pm

  Hristos este mereu cu noi, in fecare zi, clipa a vietii noastre, in inima fiecaruia dintr noi,cand ne aducem aminte de Domnul, care este pretutindeni,vegheaza asupra noastra, dar de multe ori, ca pacatosi ce suntem uitam bucuria pe care ne-o daruieste sufletelor noastre si care o reprezinta insusi Iisus, Mantuitorul nostru.
  Ca un parinte ne mai da asa cate o palma, un pic de tristete, ca sa ne aducem aminte de AtotBunul Hristos, sa ne intoarcem la el, sa-i cerem ajutorul si sa nadajduim la Dumnezeu, sa avem credinta si sa ne supunem prin ascultare de Cuvantul lui Dumnezeu,cel datator de viata.
  Sa luptam cu armele care ni le-a dat asupra potrivnicului, cu rugaciune, post, smerenie, ascultare,fapte bune si daca cadem sa ne ridicam,doar sa ridicam capul din mandria noastra a fiecaruia, si-l vom intalni pe Hristos.

  Reply

 3. dany
  septembrie 28, 2009 @ 10:00 pm

  minunat articol
  e atat de trist ca oamenii cauta bucuria , fericirea, pacea, implinirea in tot felul de lucruri si locuri numa in Hristos nu
  Dar Hristos e Singurul, Sungurul care-ti poate da fericire adevarata si pace adevarata, restul sunt doar iluzii si se poate vedea usor asta

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *