Ionut: „Ca si voi incerc din toata inima sa imi pastrez virginitatea pana in ziua nuntii”

Salutare tuturor.

Sunt convins ca prezenta mea pe acest site nu este una intamplatoare, caci totul se petrece dupa sfanta Voie a Dumnezeului ceresc. In primul rand ma bucura faptul ca intelegeti gravitatea acestui pacat pentru ca diavolul cand vede ca nu poate sa il indeparteze pe om de la Dumnezeu, recurge la desfranare. Fiti tari si luptati pentru ca toata viata noastra este o lupta, dar spre deosebire de celelalte lupte, din aceasta nu putem iesi invingatori decat cu ajutorului Mantuitorului Hristos.

Ca si voi incerc din toata inima sa imi pastrez virginitatea pana in ziua nuntii. Desi este greu, il rog pe Bunul Dumnezeu sa ma intareasca. Sincer niciunul dintre cunoscutii mei nu mai gandesc cum ganditi voi, cei de aici. De aceea mi-as dori enorm de mult sa schimbam cateva cuvinte despre Dumnezeu impreuna, pentru ca Insusi Dumnezeu spune „Unde sunt doi sau mai multi adunati in numele Meu acolo sunt si eu”.

Numele meu este Ionut, am 18 ani, iar daca nu vi se pare o pierdere de timp, adaugati „ionut_nica63” in lista. Fetele din ziua de azi sunt asa de ratacite de aceea imi doresc din tot sufletul sa cunosc o fata cu frica de Dumnezeu.

Slava lui Dumnezeu iar pe pamant pace intre oameni bunavoire!

(Visited 1 times, 1 visits today)