Skip to content

3 Comentarii

 1. LoredanaPopovici
  martie 1, 2013 @ 1:39 pm

  Frumos cuvant! desi daca e sa-l luam ad-literam ajungem sa credem nebunii.
  de fapt, prin acest cuvant Sfantul ne arata puterea sa enorma de a iubi.Iubesc totul, afara de pacat.
  Cum asa? Pai Il iubesc pe Hristos.Daca il iubesc pe Hristos, iubesc si Biserica, al carui cap e Hristos. Iar Biserica e alcatuita din Biserica biruitoare(adica sfintii care se bucura in cer) precum si Biserica luptatoare(adica noi, oamenii, care suntem madulare ale trupului lui Hristos si care ne straduim zi de zi sa luptam pentru a ajunge sa facem parte din Biserica Biruitoare).
  Daca il iubesc pe Hristos, iubesc si creatia sa, deoarece prin el, Logosul divin s-a facut toata creatia””Toate printr-Insul s-au facut si fara El nimic nu s-a facut din ceea ce s-a facut”(In 1,2).
  Astfel iubindu-l pe Hristos il iubesc si pe Tatal”Eu si Tatal una suntem”, il iubesc si pe Duhul Sfant, adiica Treime cea de o fiinta si de viata datatoare.
  Iubesc cerul cu sfintii sai, in frunte cu Maicuta Domnului,iubesc ingerii, iubesc lumea oamenilor, iubesc natura cu tot ce ma inconjoara: ape cristaline, muntii inalti, campii manoase, pasari multicolore. Iubesc rasaritul de soare si apusul lui, iubesc marea, iubesc aerul curat de munte, iubesc mainile curate ale copilului meu care se intind tandru spre mine, iubesc zambetul lui cristalin in care se cuprinde lumea intreaga. Iubindu-le pe toate, sufletul mi se umple de bucurie si zic”Cat de minunate sunt lucrurile Tale, Doamne , toate cu intelepciune le-ai facut!”(Ps 103, 24)

  Reply

 2. LoredanaPopovici
  martie 1, 2013 @ 1:50 pm

  acum extra: stiam ca sf ignatie a fost pruncul pe care il ia Domnul in brate zicand:
  „De nu se va smeri cineva pe sine ca pruncul acesta, nu va intra în împărăţia cerurilor”; şi: „Cel ce va primi pe un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primeşte”. De aceea a fost numit purtător de Dumnezeu.
  ceea ce nu intele eu: de ce apare data nasterii 35?

  Reply

 3. Claudiu Balan
  martie 1, 2013 @ 2:38 pm

  Sărutmâna,

  E foarte posibil ca data nașterii și a morții să fie aproximată la câțiva ani.
  Oricum dacă data nașterii ar fi cu doar 5 ani mai devreme atunci s-ar potrivi cu tradiția conform căreia Sfântul Ignatie este pruncul luat de Mântuitorul Hristos în brațe.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *