Skip to content

3 Comentarii

 1. Dianna
  august 16, 2010 @ 8:32 pm

  Nepasare
  Am devenit cu totii atat de comozi, indiferenti, nepasatori.. trebuie sa fii macar catusi de putin curat sufleteste sa poti vedea lucrurile elementare de mare insemnatate pe langa care trecem nepasatori..Este foarte greu sa lupti cand vezi ca nimeni nu face acest lucru..nu sunt modele, nu sunt exemple..Iar in acest caz trebuie sa ne sacrificam noi cei de acum de a face binele!

  Reply

 2. Badea Patricia
  decembrie 17, 2011 @ 6:45 pm

  de dimineata ma uitam pe Trinitas si era un baietel de vreo 7 ani care spunea ca pentru el cel mai important este sa fie ceilalti fericiti, nu el, ca el nu conteaza asa de mult si mai importanti sunt ceilalti. Iar in ochii lui se citea atata bunatate si sinceritate si nevinovatie! m-a impresionat foarte mult. Oare cati dintre cei mari gandesc ca acest copilas? Noi ne-am lasat sufletele pervertite de atata rautate si invidie. cate putem invata de la copii! Si cat de adevarate sunt vorbele Mantuitorului care ne spune ca de nu vom fi asemenea pruncilor, nu vom intra in Imparatia Cerurilor.

  Reply

 3. Andreea
  decembrie 17, 2011 @ 7:15 pm

  Starea mea mereu depinde de starea celor din jur! Nu pot fi bucuroasa atunci cand cei de langa mine sunt tristi… dar daca cei din jur sunt bine, sunt si eu! 🙂 Domnul sa ne ajute sa ne iubim mai mult unii pe altii asa cum Domnul ne iubeste pe noi! DOAMNE AJUTA!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *