Skip to content

3 Comentarii

 1. Lifer
  septembrie 9, 2009 @ 10:44 am

  Foarte frumos! Si eu mi-am dat seama ca mai mare decat toate este Iubirea.
  Doamne ajuta-ne pe toti !!!

  Reply

 2. D
  septembrie 9, 2009 @ 9:35 pm

  Este frumos ce spui, dar cred ca ridicam mult prea sus stacheta, si astfel nu ne alegem cu nimic. Sa-i iubim pe cei ce ne urasc … Dar oare suntem noi macar in faza de a-i suporta pe cei ne fac rau, de a nu le raspunde, de a nu sta „impotriva celui rau” -dupa cuvantul Mantuitorului ?

  Poate ar trebui sa avem tinte mai apropiate de capacitatile noastre, ca astfel sa putem inainta putin cate putin. Daca ne propunem idealuri inalte riscam sa batem pasul pe loc,in cel mai bun caz.

  Parerea mea. Poate gresesc.

  Reply

 3. Metodios
  octombrie 29, 2009 @ 7:25 pm

  Cand iubim un om fara iubire,el primeste iubirea noastra,fiindca are nevoie de ea.Oamenii sunt pacatosi si rai pentru ca nu mai au iubire,de aceea au nevoie foarte mare de toata iubirea noastra.Cand barbatul iubeste femeia,si ea il iubeste pe el.Dar din dar se face rai.Daruind vei dobandi.Un om bun este frumos,tanar si matur tot timpul si e iubit de toata lumea,dragostea lui se vede in ochii lui curati si in vocea lui blanda.Lumina si caldura din sufletul lui transced barierele trupului in cazul sfintilor si ii vindeca si pe ceilalti,iar uneori s-a si vazut izvorand din trupul lor o aura de lumina nepamanteana.Este cazul parintelui Arsenie Boca care ii smerea pe oameni cu privirea,si chiar dupa moarte schimba viata celorlalti,facandu-i sa planga la mormantul lui si vindecandu-i de boli incurabile.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *