Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor vă recomandăm cânteva gânduri legate de felul în care un soț creștin, iubitor de Dumnezeu, ar trebui să-și îngrijească soția.

1. Înainte de a fi soţia ta, ea a fost fiica lui Dumnezeu şi El este foarte preocupat despre felul cum te comporţi cu fiica Lui.

2. Femeile sunt răspunsuri, aşa că dacă este vreun conflict în relaţia ta, este aproape sigur că un lucru este decentrat în comportamentul tău şi trebuie să comunici dacă vrei să ştii ce e.

3. Dacă un bărbat nu ştie să conducă familia sa, atunci satana o va face (vezi Facere 3).

4. Una dintre cele mai mari întrebări pe care o femeie şi-o pune despre soţul ei este: „Pot să am încredere în el cu toată inima mea?” şi răspunsul la această întrebare nu trebuie doar declarat, ci demonstrat în timp.

5. Fiecare cuvânt pe care-l spui are o însemnătate pentru soţia ta şi felul cum spui aceste cuvinte are şi mai multă însemnătate.

6. Nicio femeie din lume nu răspunde bine la condamnare (acuzare) şi dacă trebuie să iubim soţia aşa cum Hristos îşi iubeşte Biserica, atunci nu este loc pentru condamnare pentru cei ce sunt în Hristos (Romani 8,1) deci trebuie să avem mare grijă de cuvintele pe care le rostim.

7. Este imposibil din punct de vedere spiritual pentru un soţ înfuriat să-şi iubească soţia aşa cum Iisus îşi iubeşte Biserica.

8. Soţia ta iubeşte faptul că te gândeşti la ea în timpul zilei.

9. Surf-ul pe internet sau jocurile pe smartphone în timp ce soţia ta stă lângă tine pe canapea nu sunt deloc romantice.

10. Urmărirea scopului (tenacitatea) trebuie să fie intenţionată. Nu te-ai îndrăgostit dintr-un accident şi nu vei sta în iubire printr-un accident.

Articol scris de Perry Noble, Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești