Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

3247579470_c6d6b886093247579470_c6d6b88609Îndrăznesc să-Ţi cer milă pentru cei care vor să devină părinţi. La Tine îndrăznesc, să scriu ruga mea, pentru că Maica Domnului fiind, înţelegi suferinţa acestor oameni. Sunt şi ei copii, unii aleargă la Tine, alţii la doctori, alţii la diferiţi vindecători dar iartă-i că încă nu au găsit calea spre Tine. Viaţa de la Domnul vine...şi sfânta Sa iubire constă în viaţa însăşi. Mi-e greu să Te rog, dar îndrăznesc ca un copil care îi cere nevinovat mamei să-i mai dăruiască un frăţior sau o surioară. Eu nu am frăţior sau surioară, dar îi am pe toţi cei din jurul meu...şi îi consider un mare dar.

Te rog Măicuţa dragă, pentru cei care vor să devină părinţi, să-I spui Mântuitorului despre ei...Să dăruiască din iubirea Lui, să ne aducă un frăţior, sau o surioară, să fie ca un crâmpei de soare, zămislit într-un pântece firav, să umple inima de fericire părinţilor, iar nouă să ne fie un frăţior pe care îl vom învăţa să Te iubească.

Mama lui îl va aduce la Fiul Tau, îl va împărtăşi ca pe ceilalţi copilaşi, va vedea toate frumuseţile naturii create de Dumnezeu...dă-le Măicuţa acestor oameni posibilitatea de a fi părinţi. Tu cunoşti cel mai bine bucuria aceasta, şi înţelegi că bucuria venirii pe lume a unui copil, poate schimba multe lucruri.

Roagă-L pe Mântuitorul să creeze o viaţă acolo unde ea lipseşte, unde este dorită cu lacrimi şi suspine. Dă-le lor, bucuria pe care o simt părinţii mei când vreau să-i îmbrăţişez. Dă-le lor să cunoască bucuria de a fi împreună, de a înconjura lumea aceasta ştiind că El este iubirea şi Cel care ne-a dat viaţă.

Poate sunt nevrednică când cer acest lucru..ştiu de păcatele noastre şi de neascultarea noastră faţă de Tine...dar Doamne cum eu cunosc atâtea bucurii de la Tine, dăruieşte această bucurie şi celor care îşi doresc atât de mult un copilaş, să vadă şi el minunile Tale...

Fie voia Ta, dar nu ne lăsa pe noi, nu-Ţi ştiu judecăţile, dar îndrăznesc să Te rog să faci o minune în viaţa celor care vor să devină părinţi!

(Oana)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești