Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

5989390-lg5989390-lgMantuitorul meu,

Astazi m-am gandit sa-ti scriu din nou... de la ultima scrisoare pe care Ti-am trimis-o s-au intamplat multe, multe lucruri pe care vreau sa le uit si sa o iau de la capat pe calea cea stramta catre Tine. Sunt istovit, Doamne, simt ca uneori ma prabusesc, nu pot face fata navalirii pacatelor asupra mea, ma simt infrant si cad. Traiesc intr-o lume mare, traiesc langa fapturile pe care Tu le-ai zidit, dar, Doamne? De ce se schimba omul? De ce trebuie omul sa cada?

Lumea simt ca nu-mi ofera nimic, nu-mi umple inima de bucurie precum faci Tu, Iisuse... si, stii? Imi este greu si plang, gandind ca lacrimile imi vor spala pacatele si gandurile ce ma impresoara si ma tulbura. Dar eu stiu un lucru, Bunule! Stiu ca Tu esti cu mine, stiu ca Tu nu ma parasesti nici atunci cand ma prabusesc si esti cu mine si astepti pocainta mea, o pocainta sincera, un suspin al inimii si o durere care sa ma intoarca catre Tine. Ma gandesc Doamne ca sunt slab si neputincios si in gand imi vine dezanadajduirea, ma gandesc ca odata cazut nu mai am speranta pentru mantuire, dar ma insel amarnic, eu stiu tot de la Tine ca daca ma pocaiesc si daca imi pare rau pentru pacatele mele voi dobandi iertare, si Doamne, Te rog, IARTA-MA!

Iti spuneam in prima scrisoare ca uneori ma apuca un dor de Tine, un dor care ma strapunge, dar sa stii ca m-am gandit si la starea de indiferenta pe care o am fata de Tine atunci cand pacatuiesc si ma doare, pentru ca Tu nu esti indiferent cu mine, Tu ma iubesti sincer si ai face orice sa-mi fie bine. Eu sunt slab si neputincios, dar, Doamne sa nu uiti ca eu Te iubesc si ca sunt faptura mainilor Tale, nu sunt vrednic de nimic, Mantuitorul meu drag, nu sunt vrednic nici de farmitura de iubire pe care Tu mi-o dai. Dar stiu ca nu este numai o firmitura, ci este o mare si o neinfinita iubire pe care Tu o ai fata de mine si de semenii mei. Ma uit in jur, Doamne, cum sufera lumea si Tu vezi ca lumea sufera, dar te rog, Doamne sa ridici povara de pe umerii ei. Stiu cum este.....Doamne, astazi sunt cu Tine si voi fi mereu....si Te mai rog ceva, Bunule...da-mi tarie si iubire....atat!

Cu drag,

al tau fiu,

Victor.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești