Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Doamne,Te caut!
Sunt un suflet pribeag si pelerin prin lumea asta; merg inainte pentru ca asa simt,chiar daca uneori nu vad drumul;poate ma ratacesc;poate cad;dar ma ridic si merg inainte.Nu e usor,dar Tu, Doamne ma iei de mana si ma ajuti sa merg;e atat de frumos drumul cu Tine, Doamne,chiar daca uneori nu Te simt,stiu ca Tu esti langa mine.
Pe drum intalnesc pasari si fluturi,simt mireasma florilor,aud susurul apelor,admir culorile cerului pentru ca toate imi vorbesc de Tine, Doamne. E atat de frumos!
Pasiii mei se mai  pierd pe carari intunecate sau nebatatorite si atunci ma simt neputincios,dar Tu imi arati Lumina,ma iei de mana si ma ajuti sa merg mai departe.
Doamne,T e caut pentru ca e atat de dulce cautarea!

 

4205210-md4205210-mdDoamne, Te caut!

Sunt un suflet pribeag si pelerin prin lumea asta;  merg inainte pentru ca asa simt,chiar daca uneori nu vad drumul; poate ma ratacesc; poate cad; dar ma ridic si merg inainte. Nu e usor, dar Tu, Doamne ma iei de mana si ma ajuti sa merg; e atat de frumos drumul cu Tine, Doamne, chiar daca uneori nu Te simt, stiu ca Tu esti langa mine.

Pe drum intalnesc pasari si fluturi, simt mireasma florilor, aud susurul apelor, admir culorile cerului pentru ca toate imi vorbesc de Tine, Doamne. E atat de frumos!

Pasiii mei se mai  pierd pe carari intunecate sau nebatatorite si atunci ma simt neputincios, dar Tu imi arati Lumina, ma iei de mana si ma ajuti sa merg mai departe.

Doamne, Te caut pentru ca e atat de dulce cautarea!

(Monica)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabere

Tabără de vară în Țara Hațegului (19-26 iulie 2019)

Pr. Crăciun Opre

Credința ne unește

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești