Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Mã întreabã lumea, Doamne, de ce nu mai cânt. De ce nu mai cânt cu inima şi de ce au tãcut degetele mele. Cum sã cânt, Doamne, când Tu nu mi-ai mai cântat?

 

 

 

girl_in_the_raingirl_in_the_rainTe-au acoperit atâţia nori, Bunule, şi-au înãbuşit cântecul Tãu! Atâta zgomot a acoperit şoapta Ta! Iisuse,... ce dulce cântai inimii mele când Te cãutam cu ochi de copil, iar Tu mã priveai cu ochi de stele! Şi ochii Tãi se oglindeau în ochii mei şi aş fi stat aşa o veşnicie, cu Tine-n ochi. Dar a venit ploaie de pietre şi ceaţă multă s-a aşezat între lutul meu şi stelele Tale.

 

Mã  întreabã lumea, Doamne, de ce nu mai cânt. Eu, despre stele în care nu scânteie privirea Ta nu ştiu să cânt. Nu pot cânta despre vântul în care nu vorbeşti Tu, nici despre ploaia prin care nu ne săruţi Tu. Degetele mele nu ştiu să cânte când Tu taci.

 

Cântă-mi, Doamne, iar! Dărâmă zidul cu vocea Ta, sparge pietrele mele cu a Ta cântare! Cântă-mi, Bunule, de dor de veşnicie, cântă-mi cu ochi de stele şi degete de ploaie.... şi eu Te voi cânta cu inima mea de lut ... cu degetele mele de pământ...

 

Cu dor de a Ta cântare, a Ta copilă,

 

Talita

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești