Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Iisuse, Domnul meu, azi iti scriu pentru prima data de cand sunt departe de casa. Asa-i ca pentru Tine, nu exista strainatate? Tu esti oriunde, in orice loc. Te gasesc si aici, Bunule, ca si acasa. Suflarea Ta mangaie si aici frunzele. Platanii din fata ferestrei mele imi soptesc mereu despre Tine. Ei Te cunosc bine, Doamne. Si luna si stelele imi spun despre Tine.

Te gasesc mereu, dulce Iisuse, la masuta unde ma rog seara. Si asa as sta langa Tine si as plange. As plange de recunostinta ca de cand am venit aici nu m-ai lasat nici o clipa. As plange multumindu-Ti ca mergi cu mine oriunde, ca imi ierti greselile si ma pazesti in toata vremea.

Iisuse, iti amintesti ca au fost cateva nopti in care mi-a fost teama...? Numai Tu ai linistit inima mea, Bunule. Am vazut la lumina lunii icoana Ta si a Maicii Tale. Iisuse, Maicuta Ta ma priveste mereu din icoana si nu ma mai tem pentru ca sunt la adapost sub privirea ei duioasa.

Iti multumesc, Domnul meu, ca atunci cand vin in camera mea, Te gasesc mereu asteptandu-ma, asa cum ma astepta mama acasa. Si sarut icoana Ta, si Te imbratisez. Doamne, iarta-ma ca de multe ori fac acesta cu nevrednicie. Nu-s mainile mele vrednice sa mangaie Chipul Tau, si nici buzele mele nu-s vrednice sa sarute Preacuratele Tale Picioare. Iisuse, te rog insa, primeste-ma, ca numai pe Tine Te am aici. Asculta-ma, atunci cand Te chem, fii mie ingaduitor atunci cand ma pierd si uit de Tine, rabda-ma cand cad, iarta-ma cand gresesc si fii cu mine... fii mereu cu mine...

A Ta copila, multumind iubirii Tale,

Talita

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești