Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cat de mult ne-am mandrit in fata celorlalti?

Cate ganduri urate am avut in ultima perioada?

De cate ori ne-am barfit aproapele?

De cate ori nu am mintit?

De cate ori nu am deznadajduit...?

De cate ori am gresit,si intorcandu-ne la El, am fost iertati?

7682352-md7682352-md

Numai daca am sta sa ne amintim toate pacatele facute de la ultima spovedanie pana in prezent...ne-am da seama,CAT DE Mare este iubirea Lui! De ce spun asta? Deoarece la fiecare greseala de-a noastra, Dumnezeu ne ,,biciueste" cu iubirea Sa. Iubirea este singurul ,,instrument" folosit pentru a ne deschide inima...pentru a ne face mai buni. Mai buni cu aproapele,mai buni si mai multumitori pentru atatea daruri si bucurii primite de la El!

Nu vrea altceva, nu cere altceva in schimb...decat sa ne dam seama de aceasta iubire si sa-I multumim. Unii tineri primesc lovituri foarte grele, zicand ca Dumnezeu le vrea raul...dar nu este asa. Raul singuri si-l cheama, Domnul este cel care ii scoate din acest rau, din aceasta groapa a potrivnicului ne scoate pe toti din intuneric si ne daruieste Lumina. Multi oameni sufera de raul pe care il fac singuri, multi sufera de raul pe care li-l fac altii. Intre acestia, sunt unii care, desi nu fac rau numanui, desi sunt binevoitori, drepti si pasnici, au de suferit necazul rautatii altora.

Ne intristam si ne gandim ca suntem foarte incercati de catre El,dar nu gasim niciun motiv. Motivul: pentru ca ne iubeste. Altfel, cum de si Sfintii au fost incercati? Daca nu ar fi fost incercati de Dumnezeu,am spune ca nu I-ar fi iubit.Sfantul Apostol Pavel a fost unul din cei mai incercati crestini. El a trecut prin multe si grele suferinte de la pagani si de la iudei. Indeosebi acestia i-au pus viata in cumpana, caci scrie in aceasta privinta (II Corinteni 11, 23-31). Deci nu trebuie sa iL invinovatim pe El pentru toate necazurile si suferintele care ne cuprind in tot pasul si in toata vremea; mai bine am asculta vorbele Lui din dragoste si am urma poruncile Lui din cumintenie, ca El pururea sa aiba mila de noi si sa ne poarte de grija.

(Georgiana)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești