Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

40609Sunt un copil . Desi am numai 16 ani, tot copilul Tau am ramas. Ti-am scris deoarece, ca de fiecare data, sunt sigura ca imi vei raspunde. Tu stii sa imi raspunzi intotdeauna prin Mangaierea Ta,prin neincetata Ta iubire. Ma aflu in postura copilului neascultator,nerabdator, naiv poate. Nu fac Voia Ta...sau nici nu o cunosc. Mi-as dori sa inteleg Caile Tale...mi-as dori sa ma indrepti chiar Tu catre ele. Sa ma indrepti spre izvorul nesecat al Iubirii Tale nemarginite.

Am incercat sa te privesc. Privirea mea nu poate patrunde dincolo de Lumina Ta cea neapropiata. Nu poate patrunde dincolo de Crucea Sfantului Altar. Te privesc, iar sangele Tau spala gandurile mele. Te privesc si a doua oara, insa glasul Tau imi atrage atentia spunandu-mi  «Luaţi, mâncaţi; acesta este trupul meu care se frânge pentru voi spre iertarea pacatelor....». A treia oara cad in fata Ta... obrajii imi sunt acoperiti de lacrimi transformate in picaturi de roua. Cuvintele mele arzatoare de dor parca isi doresc sa zboare catre Tine.

Cat as vrea sa ma asculti...! Cat as vrea sa imi vezi durerea...! Dar...sunt un copil nevrednic de bunatatile Tale. Nevrednic de ceea ce iti cer. Nevrednic de ceea ce imi dai.

Ceea ce iti cer nu este in zadar. Nu esti indiferent de cuvintele mele. Esti...Tatal meu. Si Tatal stie chinul copilului sau. Te-as ruga sa ma mustri, sa ma certi pentru ceea ce fac, insa...ma opresc aici. Calda Ta bunatate si coplesitoarea ta iubire ma intampina de fiecare data cand intru in Casa Ta. Ma ridic si incerc sa ascund tristetea, ce ca o tina s-a salasluit peste ochii mei. Dar tu Doamne, ai pus tina pe ochii orbului iar acesta a vazut. Fa-ma sa vad cele ale Tale...sa vad Slava si Bucuria Ta. Invata-ma sa Te iubesc pe Tine, cat si pe aproapele pe care Tu mi-l scoti in cale. Pe acesta privindu-l, cad dinou in fata Ta...privindu-te si aducandu-mi aminte de porunca Ta...sa ne iubim unul pe altul. Picura in inimile noastre Doamne raza bucuriei Tale. Lucreaza in sufletele noastre indreptandu-ne pasii spre poruncile Tale. Revarsa peste ele Mangaierea Ta...

Acum inchei, dar gandul meu se inalta catre Tine.

Da-i Doamne, caldei mele rugi parfum vesnic de crin

Iarta-ma, sunt doar a-L Tau copil...

(Georgiana)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești