Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Am crezut ca Te pot imbratisa si n-o sa ma mai pot dezlipi de Tine, Dumnezeul meu Iisuse, insa mi s-au frant bratele... Dar Tu Te-ai aratat milostiv si ai
vrut sa ma vindeci. Insa in nebunia mea nu Te-am lasat sa-mi ungi ranile deja adanci, ci Te am bruscat si Ti am spus sa pleci... A fost cumplit de greu fara
prezenta Ta, fara prezenta mea in preajma Ta, dar Tu erai langa mine numai ca nu Te-am observat, deoarece intre timp incepuse sa-mi scada vederea..si aproape orbisem.

Ma tot gandeam la Tine, dar prea usor renuntam sa vreau sa Te caut, sa Te vad, sa Te imbratisez... As vrea sa Te imbratisez o vesnicie...cu iubirea cu care Tu ma iubesti! As vrea ca si eu sa cred ca esti mereu langa mine si ca nu Te indepartezi... Acum nu as jertfi nimic pentru Tine...Tu stii ca inima de piatra nu are de unde izvora apa, decat daca o s-o preschimbi Tu cu Harul...dar cum?

Eu nu Ti dau voie, iar Tu nu obligi...deci cum? De ce ma astepti? Oare ai certitudinea ca ma voi intoarce la Tine? Eu nu Te mai zaresc. Dar Tu ma privesti in fata cu atata DOR... Oare Ti-e dor sa-Ti vorbesc? Ti-e dor oare sa Te zaresc? Sa-Ti spun ca as vrea sa-Ti raspund cu aceeasi iubire, iar Tu sa-mi ceri doar rabdare? N-o sa-mi raspunzi...desi in nebunia mea eu stiu ca Tu nici n-o sa ma treci cu vederea, ci o sa-mi deschizi daca o sa bat la usa Ta, o sa-mi dai ceea ce mi-este de folos daca o sa-Ti cer, o sa aflu raspuns la intrebarile mele daca voi cerceta unde trebuie.

Nu mai stiu nimic. Astept...desi nu e atat de placut..astept.....

(Georgiana Alina)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești