Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

M-am trezit de dimineata, si am cazut ingenunchind, rugandu-ma ...nu prea mult...caci nu aveam "chef". Aceeasi lipsa de viata, si de dorinta de comunicare cu Dumnezeu in fiecare zi. Duhul Sfant mi-a luat harul care mi-l daduse mie noului invatacel care abia descoperisem biserica. A ramas un gol imens in mine..din cauza lipsei mele de nadejde. Instaurata in lumea credintei, am inceput sa prind "gustul" de a merge la biserica, de a citi carti duhovnicesti, de a fi buna, de a dori sa stau numai langa Domnul, dar acum nu mai e asa. Unde? Unde? Prin ce cai nestiunte mi-am pierdut credinta? Chiar asa de rea sunt...? Chiar i-am facut loc in inima mea diavolului?..

O Doamne, aceleasi pacate in fiecare zi, aceleasi pacate cu  care Te mahnesc mereu. Sunt constienta..dar ce pot face? Nu ma mai pot intoarce..sau poate da?! Oare ma vei ierta Tu Dumnezeul meu? Oare ma vei primi cu bratele deschise....pe mine nevrednica?

Tu in mine nu iti gasesti nici un loc unde sa-Ti pleci capul! Firea mea e slaba, sufletul e ranit de pacate, s-a despicat, s-a sfarmitat, nu mai e intreg, inima mi-e ciopartita de tristete si durere..nu mai sunt in Lumina Adevarului ci in vagauna pacatului! Scoate-ma, scoate-ma Doamne ca mult nu mai pot rezista. Voi cadea in noroi iar si iar, ...O!, universul meu e "colorat"in negru, .....viata mea nu mai e viata..iar eu nu mai sunt om..sunt o roaba a pacatului...

Astept un semn, Te astept pe Tine Mantuitorul meu drag. Dar cum Te voi putea primi atata timp cat in mine, in viata mea, in casa mea este dezordine? Pe fratele meu l-am maniat, l-am urat, l-am clevetit, l-am invidiat, ...O, Doamne, de vei vrea, schimba-ma!..Eu ma rog tie..cu puterea, cu credinta mea mica care mi-a ramas! Si stiu ...stiu ca Tu nu ma vei lasa sa ma pierd pe calea pacatului. Vei veni dupa mine Doamne, nu-i asa?..Vei veni?...Te voi astepta aici, jos...in vagauna in care sunt...stiu ca Tu nu ma vei parasi! Iti multumesc ca esti nespus de bun, Iti multumesc ca existi!......

 

De aici, din vagauna pacatului, strigat de disperare catre Dumnezeu!

Cu drag, o pacatoasa a carui nume nu conteaza..

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești