Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Se asterne din nou noaptea. Ma imbrac sumar si ies la plimbare..ca sa-mi alin sufletul. E liniste, nici un zgomot..numai eu..eu si sufletul meu care se mai incalzeste putin. Noaptea e refugiul bestiei din mine, e intuneric ca si in mine.

Astept o salvare..dar nimeni nu e dispus sa ma ajute la aceasta ora tarzie, nimeni nu ma intelege. Nimeni nu cunoaste durerea sufletului meu....o..roaba cazuta in pacat ce sunt. Dar totusi bestia din mine iubeste oamenii, si sufera caci niciunul  nu-i impartaseste sentimentele.

Vantul bate cu putere peste mine si imi raceste inima mai mult decat este.

Dar ce e asta? O lacrima se scurge pe obrazul meu....ooo!..eu sunt om si am sentimente! Eu..am uitat de mine! Acum stiu..este cineva care nu a uitat ... Dumnezeu!


- Ai venit Doamne, dupa mine bestia?

- Copila mea, Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau, cel ce nu voieste moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu! Urmeaza-mi si diavolul te va parasi! Vino cu Mine!

Intinsu-mi-a Dumnezeu mana Sa, si am acceptat! Uite ca soarele a rasarit si peste sufletul meu! Soarele meu..care este Dumnezeu! Desi eu nu il cunosc prea bine si l-am mahnit mereu, El nu m-a parasit...pot striga acum cu bucurie ca: Am vazut Lumina, da am vazut-o!!

(Iulia)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești