Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

2396442-md2396442-md

Stii ce fac?...de un sfert de ora ma uit pe geam cum cad frunzele din tei...jumatatea de sus a coroanei e plina de crengi goale...cealalta jumatate isi asteapta randul....in blocul vecin, cineva are clopotei la geamul de la bucatarie...am privit spectacolul de la balcon...muzica si dansul naturii...imi pare rau ca mi s-a stricat camera foto....asa ceva merita inregistrat....in vara asta s-a amenajat spatiul verde din jurul blocului...sunt ca in parc....gazonul e plin de frunze galbene....imi vine sa iau o patura, o cana de ceai fierbinte si sa ies afara.

...de la birou, stand pe scaun, nu vad decat partea desfrunzita a teiului...daca ma ridic, vad si restul coroanei...greva de ieri de la metrou, pe langa febra musculara si dureri de sold, mi-a adus si o mare bucurie...nevoita sa merg pe jos, in loc sa tin drumul soselei, am traversat parcul, gandindu-ma ca decat sa stau in autobuz, mai bine fac putina miscare...dincolo de parc ziceai ca esti la balamuc: claxoane, injuraturi, bara la bara pe un sens...gol pe celalalt...intersectia blocata...in parc, daca eram un pic mai atenta, cred ca puteam sa il aud pe Dumnezeu...parca eram in Rai...un traseu, pe care de obicei il strabat in 25 de minute, s-a transformat intr-o excursie de 2 ore jumatate...cand am coborat din autobuz, am retinut numarul...surpriza mare: a ajuns in statia unde doream sa cobor, cu doar cateva secunde inaintea mea...asta inseamna ca nu am pierdut nimic...am castigat insa, poate ultima priveliste de toamna, pe anul acesta.

Sunt Adriana...scriu pe blogul dardindar.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești