Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

1161148-lgPrietenii ne iubesc, sunt gata sa spuna despre noi doar lucruri frumoase, uneori ne fac din vorbe chiar mai frumosi, mai buni, mai destepti decat suntem... ni se duce vestea ca suntem Fat Frumos din poveste...Ileana Cosanzeana. Daca prietenii au darul asta, noi care ne suntem cei mai buni prieteni de ce sa nu o facem?!

Ascutim creionul si ne impaunam, luam guma si mai stergem o grimasa... mai adaugam o pata de culoare din varful pensulei si gata...ne punem in galantar, admirandu-ne singuri. Pe urma vin prietenii si ne lauda... daca o faceau inainte cand eram doar pur si simplu noi, acum, plini de pene, fara riduri si frumos imbujorati suntem si mai frumosi/buni/destepti decat eram inainte...incet, incet, ajungem sa credem si noi ca suntem buricul pamantului/mama zmeilor, intr-o zi vom crede ca suntem chiar Dumnezeu, poate ca am exagerat un pic, chiar sa te crezi Dumnezeu, asta este cam grav, dar acolo un mare sfant parca tot ne vine sa credem ca suntem...fratilor...mucenic nu vrea nimeni sa fie...ucenic mai intai?!...suntem cu totii mici picaturi in marele ocean...atata tot.

Am citit de curand, putin din viata Cuviosului Antonie cel Mare care a stat in pustie 20 de ani, de la 35 ani pana la 55 ani, cand a iesit, stralucea smerit, plin de intelepciune...ce folos avem daca din creion, guma si pensula suntem frumosi/buni/destepti iar atunci cand nu ne vede nimeni, nu avem pace in inima...nu putem sa ne infranam mania...nu ne putem iubi nici pe noi insine?!

(Adriana Dar din Dar)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești