Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

1_Monastery_of_Agia_Triada__Meteora__Greece

1.Ai zâmbit. Soarele dăduse în roşiatic. Începutul era aici. Aici era Dumnezeu. Ieşise nevinovat de trecerea anotimpurilor.

2.Dincolo de tine voi face cunoştiinţă cu prăpăstiile mele inevitabile: teama, izolarea, reîntoarcerea. Până atunci, tu nu-ţi propui să-mi împarţi necuvintele decât în ploile repezi de primăvară.

3.Voi aşterne un buchet de frunze în locul care trebuia să fie un sfeştinc aprins pentru sfârşituri şi surâsuri. Atunci cum îţi puteai reveni după o regăsire?

4. Nu mi-ai cerut o explicaţie pentru însuşirea Muntelui cu fulgere. Înţeleseseşi că numai privirea le pătrundea orizontul imun, grotesc, cu serpentine. În loc de fulgere, mi-ai arătat un fulg de păpădie.

5.Au urmat câteva zile în care ai căutat, insistent, Muntele. Pădurile nu-ţi spuneau nimic. Se prelingeau într-o secetă de culoare fără seamăn.

6.Aici ai învăţat că spinii nu se deosebesc cu mult de o floare. În schimb, oamenii îşi aleg altarele în funcţie de spicele plantelor sacre. Aşteptai să curgă numai culorile din raze, fără să-ţi asumi blestemul arşiţei tale neîntemeiate.

7.Ca să-ţi păstrezi cărările nesălbăticite, te-ai hotărât să abandonezi gândurile pe-o privire. ADEVĂRUL CĂRUI MUNTE ÎL CAUŢI, DE FAPT ?

8.Ştiai tot. Erai singurul...  Dacă vei spune vreodată ce ai văzut, Muntele are să dispară.

(Pentru cei care escaladează Muntele cu sinceritate)

Cu drag, Alina!

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești