Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

1917876-lg

Este minunat!Am fost in parcul din apropiere si ma gandeam ce inseamna sa il asculti pe Dumnezeu in liniste. La inceput mi s-a parut destul de dificil. I-am cantat Domnului de vreo 2 sau 3 ori acolo in linistea noptii ”Binecuvantat esti Doamne!” Si pasarile erau langa deasupra si ce credeti ca faceau? Si ele cantau, cantau Imparatului Slavei impreuna cu mine!

Si atunci m-am oprit le-am ascultat si au plecat. Am inchis ochii ca sa simt pacea din jur. Am simtit ceva minunat, foarte minunat! Simteam cum totul din mine devenea liniste profunda, ca si cum si eu ma “integram” in pacea noptii si a naturii. Este minunat cum aceasta pace o poti simti oricand , e freamatul naturii care striga catre inaltul cerului  Slava Tie Imparate a Toate!

In seara aceasta am intuit de ce pace s-au lipsit Adam si Eva din pacate in Rai. Era o pace care invada orice, desfata tot Universul. Aceasta pace era desavarsita care hranea pe primii oameni si ei au pierdut-o o data cu incalcarea poruncilor lui Dumnezeu! Dar Dumnezeu prin ceea ce ne-a daruit aici pe pamant a “inscris” acest “cod”al pacii in fiecare planta care ne incanta inima, in fiecare copacel pe care il admiram, in fiecare stea, in fiecare particula de aer….

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești