Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Uneori mă simt singur, părăsit, nici un om nu are cum să mă ajute... și nici sfinții... sunt eu singur cu Hristos, eu față în față cu Hristos, ființa mea și Hristos, păcatele mele și Hristos... am un sentiment de singurătate în fața Ființei supreme, îmi simt neputința în fața Imensității, de aici sentimentul de singurătate... și chiar nu este nimeni care să mă poată ajuta... 

Și deși Îl simt în preajmă, am sentimentul că nu ne putem apropia niciunul unul de altul... Este ca acea clipă în care voi sta singur înaintea Lui și nu va fi nimeni care să mă ajute, este ca și cum aș fi cu puțin înainte de clipa Judecății, dar nu simt groază, ci sunt sfâșiat de propria mea singurătate, mă simt părăsit de orice ajutor și mă simt neputincios în fața propriei mele firi stricate.

Și totuși, mă întreb, de ce să-mi fie frică în relația mea cu Hristos?... Cred că îmi simt falsitatea vieții, trădările fără număr față de bunătatea Lui... îmi simt batjocorirea față de El... ce aș putea aștepta din partea Lui în urma atâtor răutăți cu care L-am întâmpinat? Nenumărate răutăți, nenumărate trădări... Este sentimentul acela pe care îl avem când greșim față de cineva mai mare decât noi și care știm că ne iubește și așteptăm clipa deciziei: ne iartă și de data aceasta sau acum este ultima dată când Îi vom mai vedea fața?

Și pe toate acestea le simt pentru că vreau și eu să-L iubesc, vreau să răspund la strigătul Lui sfâșietor: Omule, te iubesc nespus de mult!... Dar eu rămân același trădător, nepăsător și neputincios în dorința de a-L ajunge, de a-L atinge... Aș vrea să pot să fiu în stare să-I simt prezența tot timpul, să fiu în stare să stau lângă El, să fiu în stare să rezist știindu-L lângă mine...

 

(Anonim)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești