Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Am şi eu o scurtă povestire în care am întâlnit un preot dedicat.

Într-o seară, fiica mea (4 ani) a văzut o biserică şi a vrut să intre în ea (mai văzuse dar uită repede la vârsta asta). Era târziu, credeam că este închisă, am intrat şi am găsit un preot care se ruga (!!!) singur acolo. Zgomotele copilului l-au deranjat din rugăciune.

A întrerupt-o şi a venit la fiica mea şi a luat-o şi i-a prezentat toată biserica. Cu răbdare, cu blândeţe, cu limbaj adaptat pentru copil i-a explicat cam ce înseamnă biserica. Printre altele i-a spus că e un loc unde îţi poţi pune o dorinţă. Copilul şi-a pus dorinţa ca tati să o iubească mai mult şi să stea mai mult timp cu ea.

Eu am rămas fără cuvinte, preotul nu a exploatat momentul pentru a mă mustra, a înţeles că îşi îndeplinise misiunea, făcuse o faptă bună (nu-i cunosc exact motivul altruismului sufletesc), a spus doar că, având în vedere rugăciunea/dorinţa copilului, el se va întoarce la rugăciune pentru a ne lăsa să petrecem timpul cerut de copil.

(S. Daniel)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești