Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Cred în Dumnezeu, pentru că El îmi desenează zâmbetul pe chip și lacrimile în ochi de fiecare dată când simt că trăiesc. Plâng, zâmbesc, râd și grăiesc în numele Lui. Viața mea are sens, pentru că știu că după adormirea mea începe trezirea cea adevărată și viața fericită și veșnică, eterna bucurie a ființei în brațele Tatălui meu Celui Sfânt. Mi-e dor în fiecare zi de El și nădăjduiesc să ne revedem cu toții de-a dreapta Sa!

Fără sensul mântuirii, fără credința în Dumnezeu eu nu pot exista. Sunt în afara propriei mele ființe, aș pica în neant, m-aș învârti în abis, nu aș trăi autentic, ci poate cel mult biologic. Or, ceasul biologic e mult prea limitat să fie singurul meu reper existențial. Inima ce-mi bate cu atâta îndârjire spre Dumnezeu e mai mult decât un organ central al corpului meu. Inima mea, ochii mei sunt doar ferestre spre infinitul celest. Cum să mă uit la cer și să nu-L văd? E pretutindeni, e în mine, în tine, în fratele și în sora mea, în fiecare frunză, în fiecare adiere de vânt, în fiecare floare și în fiecare fulg de nea.

Să ningă mereu cu fulgi de soare peste aripile noastre de zăpadă, zic! Dumnezeu e iubire, iar tot ce mă înconjoară e pură iubire. Să nu mă încred în ceea ce simt, văd, aud, respir și trăiesc? Nu pot. Nu pot să nu cred în Dumnezeu! E prea multă iubire să fiu atât de oarbă. :)

Uitați-vă în ochii unui copilaș plăpând și blând. Eu nu-L văd acolo decât pe Dumnezeu reînviat, ca după fiecare împărtășire a noastră cu cinstitul Trup și Sânge al Mântuitorului.

Mântuiește-te, Doamne, poporul Tău și binecuvintează moștenirea Ta! Amin. :)

Dana Pop

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești