Karla: „Am decis să-mi păstrez fecioria şi după căsătorie”

Bună, eu mă numesc Melinte Carla Maria şi am 22 de ani. Sunt din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.

Când m-am născut, eram un copil normal dar de la vârsta de 3 ani am început să merg pe la medici împreună cu mama. Prima problemă apăruse şi în creştere dar şi la ambele urechi, problema auzului. Auzul îmi devenise tot mai slab până nu am mai auzit deloc. De pe la vârsta de 10 ani, am ajuns la Spitalul de Pediatrie din Târgu Mureş, acolo unde am făcut prima comă diabetică, din cauza hormonilor de creştere pe care i-am făcut fiindcă nu creşteam.

Prima oară am fost la Spitalul de Endocrinologie, tot din Târgu Mureş.

Medicii mi-au făcut aceşti hormoni de creştere deoarece nu creşteam, nu mâncam şi au vrut să vadă dacă mă mai înalț cu aceşti hormoni, dar uite că în loc să cresc am rămas mică de statură.

Eu încă mai cresc dar încet. Şi uite aşa încet, încet au început să se adune problemele. De la diabet am ajuns; la probleme neurologice, însă nici acum nu se ştie diagnosticul.

De la vârsta de un an, nu puteam merge singură, aveam nevoie de un deget pentru a avea echilibru şi nici acum nu stau cu echilibrul prea bine. Merg dar, câteodată mai strâmb aşa… mai depărtat, cu un picior deoparte şi altul de altă parte. Şi mărindu-se problemele mele de sănătate, a mai apărut şi un tremur al mâinilor şi al capului, dar medicul de la Spitalul Universitar Elias presupune că ar fi o scleroză.

Au apărut şi probleme de vorbire pe la vârsta de 17 ani. Tot pe la vârsta aceasta au apărut şi problemele tremurului.

Vorbesc dar mai greu, mai sacadat. Dar cu siguranţă problemele mi se vor rezolva, port aparate auditive pe ambele urechi.

Dumnezeu e mare şi mă va ajuta, aceasta a fost povestea mea.

Eu am decis să-mi păstrez fecioria şi după căsătorie, deoarece aşa e cel mai bine pentru mine, aşa mă simt cel mai bine. Vreau să fiu fecioara curata şi sper din toată inima că nu mă voi răzgândi în privinţa deciziei luate. Îl iubesc pe Dumnezeu şi pe Fecioara Maria foarte mult şi de aceea, pentru că nu vreau să Îi supăr, am luat această decizie.

(Karla Maria Melinte – 22 de ani, Câmpulung Moldovenesc)

 

(Visited 47 times, 1 visits today)