La mulţi ani ortodoxiei pe internet!

La mulţi ani tuturor celor care şi-au dedicat timpul, efortul şi rugăciunile, pentru ca frumuseţea ortodoxiei să înflorească şi pe internet. Domnul să vă răsplătească eforturile şi să vă ţină sănătoşi, pentru a ne putea bucura unii de alţii în continuare.

Mulţumim băieţilor care stau in spatele celui mai cunoscut site ortodox românesc: Crestin Ortodox. Prea puţine ştim despre voi, dar atât de multe lucruri bune aţi lăsat in urmă! Mulţumim că de atâţia ani aţi fost, prin munca voastră, lumina călăuzitoare a mii şi mii de credincioşi, şi in mod special pentru mii de tineri. Dumnezeu să vă lumineze!

La mulţi ani maicii Siluana Vlad, care scrie,  sprijină şi povăţuieşte pe calea mântuirii, în mod special pe  cei tineri, prin intermediul siteului Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. Dumnezeu să vă întărească şi să vă păzească în tot ceea ce faceţi. Sărut-mâna măicuţă dragă!

La mulţi ani părintelui Dorin Octavian Picioruş care scrie aproape zilnic pe blogul Teologie pentru azi. Ii mulţumim pentru munca enormă pe care o face atât pe plan teologic cât şi pe plan cultural, pentru înduhovnicirea şi cizelarea noastră, a tuturor. Mulţumim pentru sinceritatea debordantă a sfinţiei sale şi pentru faptul că ne însufleţeşte şi pe noi să muncim mai mult şi să facem ca lucrurile să iasă mai bine.

La mulţi ani băieţilor de la Razbointrucuvant pentru eforturile de a ne învăţa lupta cea bună cu tot ceea ce înseamnă păcat şi compromis în lumea aceasta. Mulţumim că ne arătaţi mereu frumuseţea scrierilor Sfinţilor Părinti, că ne arătaţi virtuţile şi dreapta  mărturisire de credintă, ce ne dezmorţesc şi ne trezesc pe noi din ghearele păcatului.

La mulţi ani Daniela (Filida) şi mulţumim pentru cuvintele ziditoare de pe blogul tău Incotro Doamne?. Mai rar asemenea curaj, de a trata cele mai dificile probleme care apasă pe umerii nostri, intr-un mod atât de captivant şi aproape unic.

La mulţi ani surioară Iuliana (Koinonia), pentru munca duhovnicească prin care ne adapi sufletele însetate de Dumnezeu şi de Rai. Ceea ce faci este de mare trebuinţă nouă tuturor, căci ne însufleţeşti pe calea atât de grea a mântuirii. Dumnezeu să-ţi înmulţească talanţii!

Mulţumim şi lui Claudiu Târziu, pentru prezenţa sa echilibrată în tot ceea ce înseamnă mijloace de informare. La televizor sau in apariţii editoriale, Claudiu Târziu a facut întotdeauna cinste Bisericii. Să ne trăiesti Claudiu întru mulţi ani!

La mulţi ani lui Laurenţiu Dumitru, lui Danion Vasile şi lui Gigel Chiazna. Aţi fost pionierii ortodoxiei de pe internet, iar munca voastră a ajutat, şi ajută enorm pe cei care fac primii paşi spre Dumnezeu şi Biserică. Domnul să vă aibe in pază!

La mulţi ani părintelui Eugen si părintelui Gabriel Militaru! Prin cuvintele ziditoare ale sfiintiilor voastre, ne amintiţi mereu de Chipul nemuritor al lui Dumnezeu!

La mulţi ani părinte Savatie Bastovoi! Mulţumim pentru carisma şi curajul sfinţiei voastre cu care ne îndrumaţi pe calea mântuirii.

La mulţi ani Cristian Stavriu! Mulţumim pentru gustările duhovniceşti cu care ne serveşti zilnic!

La mulţi ani Adrianei de la Dardindar şi Isabelei (Isabellelorelai’s weblog)! Multumim că sunteti pilde vii de samarineni milostivi, ce ne arătaţi mereu că dacă iţi pasă cu adevarat de aproapele, atunci se pot face minuni chiar şi acolo unde disperarea se crede stăpână! Căci acolo unde este credintă puternică, boala, durerea, neputinţa şi lipsurile dispar ca prin minune.

La mulţi ani doamnei preotese Natalia şi multumim că ne aduce atâta bucurie prin ceea ce ne impartaseste pe blogul:  Daruind vei dobandi.

La mulţi ani surioarei Simona, adminul site-ului  Taina Căsătoriei, şi surioarei Irina, adminul site-ului Femeia Ortodoxa! Mulţumim pentru lucrarea deosebită pe care o faceţi. Este de neaparată trebuită să fiţi cât mai prezente prin lucrarea voastră, căci este o puternică gură de oxigen pentru atâţia tineri sufocaţi de lumea lipsită de Dumnezeu.

Nu in ultimul rând, la mulţi ani tuturor celor pe care nu v-am pomenit şi care faceţi ca ortodoxia să inflorească pe internet, dar şi în sufletele noastre. Ne cerem iertare că nu v-am pomenit pe toţi, deşi sunteţi la fel de importanţi ca şi ceilalţi fraţi şi surori cărora le-am arătat aprecierea şi dragostea frăţească în mod vădit!

Ne cerem iertare tuturor, pentru toate câte v-am greşit, căci ştim că am făcut şi greşeli în munca noastră, şi va îmbrăţisăm pe toţi cu dragoste frăţească, noi, cei mici de la Ortodoxia Tinerilor.  Mulţumim Domnului că existaţi şi că ne înfrumuseţaţi viaţa prin ceea ce faceţi şi sunteţi. Vă purtăm pe toţi în inimă, în rugaciune şi în gând. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toţi!

(Tinerii de la Ortodoxia Tinerilor)

(Visited 12 times, 1 visits today)