Skip to content

4 Comentarii

 1. sharbinsk
  decembrie 4, 2013 @ 6:40 pm

  Nici un like până la 20:40 la acest anunț ?

  Chiar nu e nimeni interesat de tema fecioriei la Cluj ?

  Ziceam în ideea că dacă e distribuit pe facebook poate vor vedea și veni mai mulți.

  Chiar vreți să adeverim profețiile părintelui Arsenie Boca despre faptul că ortodoxia aproape că va dispărea în Transilvania ?

  http://www.razbointrucuvant.ro/2011/11/28/profetiile-parintelui-arsenie-boca-despre-romania-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-pe-urma-va-vor-cerne-%E2%80%9D/

  Reply

 2. Carol
  decembrie 4, 2013 @ 7:38 pm

  @sharbinsk

  Impactul mesajului nu e reprezentat cel mai bine de like. Probabil ca multi au vazut multe anunturi pe acest site cu conferinte, si nu mai obisnuiesc sa dea like !

  Traim vremuri apocaliptice, eu sunt convins de asta, depinde cum vad unii apocalipsa. Daca stai in jur sa privesti, numai sa iesi putin in strada, vedem ca sunt vremuri grele, premergatoare lui antihrist, e logic, si de aceea sa ne itnarim in credinta, sa nu deznadajduim, ridicam sabia si mergem inainte !

  Am primit o gramada de like cand am pus anunt cu conferinta, am dat pe o gramada de grupuri si am invitat sa vina, dar nimeni nu s-a oferit din mediu virtual, tot cu preotii si profesorii de religie am adus lumea la conferinta si am facut curiosi pe acest subiect ! Nu e de ajuns anuntul virtual, e nevoie de oameni care sa traga de mana pe alti oameni sa mobilizeze oameni !

  Sunt unii care nici nu intra pe facebook, doar citesc articolele de aici, altii care nu prea dau de fel like, altii care nu au cont dar citesc ! Nu iti face griji, stie Domnul cum lucreaza !

  Reply

 3. sharbinsk
  decembrie 4, 2013 @ 9:41 pm

  De acord că nu e de ajuns netul dar, e bine să se folosească toate canalele de comunicare pt ca mesajul să ajungă unde trebuie.

  [quote]Am primit o gramada de like cand am pus anunt cu conferinta, am dat pe o gramada de grupuri si am invitat sa vina, dar nimeni nu s-a oferit din mediu virtual, tot cu preotii si profesorii de religie am adus lumea la conferinta si am facut curiosi pe acest subiect ! Nu e de ajuns anuntul virtual, e nevoie de oameni care sa traga de mana pe alti oameni sa mobilizeze oameni ![/quote]

  Dumnezeu îți va răsplăti .

  [quote]Traim vremuri apocaliptice, eu sunt convins de asta, depinde cum vad unii apocalipsa.[/quote]

  E limpede pt oricine că societatea tradițională și valorile ei sunt presate de vremurile apocaliptice.

  Chiar și acest fapt ar trebui să dea de gândit, încotro ne îndreptăm și cât va mai răbda pământul înverșunarea de a a-L răsturna pe Creator din creație.

  Reply

 4. Boitos
  decembrie 5, 2013 @ 7:46 am

  Cine va vrea sa mearga ( chiar din curiozitate ) va merge, cine nu va vrea sa mearga nu va merge nici dus cu forta.
  Totusi cel mai important este ca s-a arunca ideea si ca se incerca ceva deosebit.
  Rezultatele se vor vedea peste cativa ani.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *