Skip to content

5 Comentarii

 1. RDF
  februarie 8, 2011 @ 3:06 pm

  "Privegheaţi şi vă rugaţi! Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită!"(Petr. II, 5,8)

  Reply

 2. Claudiu
  februarie 8, 2011 @ 3:43 pm

  "Times goes bye so slowly for those who wait, no time to hesitate, those who run seem to have all the fun." – Madonna

  Reply

 3. Ana
  februarie 9, 2011 @ 12:03 pm

  Bun articol
  Ma atinge aproape tot articolul. Imi vine in gand un text [i]" O lupta este viata, deci te lupta"[/i]. De unde insa atata forta de lupta? De unde sa-ti vina ridicarea din neputintele trupesti?

  Si gandind neputinta asta imi dau seama ca-i minciuna, caci in neamul meu romanesc sunt atatia sfinti, din care vine si gena mea, a fiecaruia dintre noi. Ei au fost harnici. Nu pot vedea sfintenia fara harnicie.
  [b]
  La un astfel de articol nu o sa ne inghesuim la scris. Cine are curajul sa se faca pe el lenes, chiar daca suntem in virtual? Asta pentru ca ne este frica de propria constiinta, de recunoasterea a ceea ce suntem.[/b]

  Fratilor, sunt o lenesa. Nu-mi folosesc talantul. Doamne iarta-ma si ma ajuta!

  Reply

 4. Guest
  februarie 9, 2011 @ 1:47 pm

  lenea nu este o fapta rea sau patima
  Eu am multe momente care ar putea fi interpretate ca fiind de lenevie. Eu prefer sa le spun de odihna, de meditatie, de gandire. Cateodata (in viziunea mea) am si momente de lene, dar nu imi este rusine de ele. Este natural, normal. Plictiseala, caci ea cauzeaza lenea, este un anticorp al mintii la tot ceea ce nu este superior calitativ. Dimpotriva, ma sperie gandul ca oamenii din ziua de azi nu se mai plictisesc, iar asta inseamna ca "inghit" chiar orice li se spune sau cere.

  Reply

 5. Admin
  februarie 9, 2011 @ 2:39 pm

  Ba este o fapta rea din cale-afara.
  Una este sa te odihnesti, din oboseala.
  Una este sa meditezi, sa-ti asezi gandurile.

  Alta este este sa-ti fie lene sa faci curat in casa, lasand sotia pe post de sluga. Deci lenea e pacat ca e nesimtire…afecteaza pe ceilalti.

  Alta este sa nu ne ajutam parintii la treaba (daca inca mai stam la ei) din cauza lenii/comoditatii…iar parintii sa se speteasca din cauza nesimtirii noastre.

  Alta este sa-ti fie lene sa te scoli de pe scaunul autobuzului ca sa lasi loc unui batran sau unei femei insarcinate. Deci e usor de inteles ca lenea e nesimtire.

  Alta este sa-ti fie lene sa muncesti la servici/ sa tragi chilul cand esti platit. Inseamna ca tragi patronul in piept cu lenea ca te plateste degeaba.

  Tot asa ne este lene sa cunoastem, sa facem lucruri constructive, de care sa se serveasca si ceilalti oameni. Noua ne place sa ardem manganul la TV, pe net, cu jocuri…fara sa facem ceva de folos.
  Deci lenea este si patima…si face si mult rau.
  Cred ca afirmatia "lenea nu este o fapta rea" denota pierderea celui mai elementar bun simt. Daca am ajuns sa vopsim si lenea in culorile binelui, inseamna ca este grav.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *