Skip to content

7 Comentarii

 1. geo
  iunie 19, 2010 @ 10:51 am

  „Doamne da-mi robia care imi elibereaza sufletul, si ia-mi libertatea care imi robeste sufletul.” Sf Nou Marturisitor VALERIU( Gafencu)

  Reply

 2. George Albu
  iunie 19, 2010 @ 11:15 am

  Putem aborda tema in ce fel legea ne ofera libertatea? Sau sa astept alt topic?

  Reply

 3. admin
  iunie 19, 2010 @ 11:17 am

  Salut George,

  O sa facem un alt articol pe tema asta, desi recunosc ca acest articol l-am scris pentru ceea ce ai zis ieri in comentariul tau.

  O sa facem un articol special pentru relatie lege-libertate.

  Doamne ajuta!

  Reply

 4. Ludmila
  iunie 19, 2010 @ 1:13 pm

  Doamne ajuta !
  Un articol minunat, pentru care iti multumim ! Avem nevoie sa stim toate acestea, unii care nu avem atat de mare putere de patrundere in tainele Sfintelor Scripturi. Felicitari ! Si mai asteptam.

  Reply

 5. ellena
  iunie 19, 2010 @ 5:45 pm

  Doamne ajuta! Mi-a placut mult articolul este bine documentat,cee ce dovedeste ca persoana care l-a scris cunoste foarte bine Sf. Scriptura felicitari,asteptam mai multe articole de acest gen!
  In ceea ce priveste libertatea omului si libertatea lui Dumnezeu cred ca formeaza un intreg se competeaza una cu cealalta caci dupa cum stim nimic nu putem face fara ajutor divin, noi impreuna cu Dumnezeu facem ‘istorie”…iar cand o luam pe alte cai El ne „trage cate un pic de manaca” sa ne mai trezeasca. Era un interviu facut acum aprox.10 ani in America cand a fost ceea ce eu numesc un moment in care Dumnezeu a incercat sa „traga de maneca”si sa spuna’si Eu exist,cautati-ma si pe mine!’,momentul fiind tragedia de la 11 septembrie 2001, si interviul suna in felul urmator: „Cum a putut Dumnezeu sa lase sa se intample asa ceva” si o doamna a raspuns astfel: „cred ca Dumnezeu este adinc intristat de aceasta la fel ca si noi,dar noi ani de zile ii spunem lui Dumnezeu sa iasa din scolile noastre din guvernul nostru si din vietile noastre si fiind el ca un adevarat gentleman cred ca pur si simplu s-a dat laoparte,cum putem sa-I cerem purtarea lui de grija daca mai intai ii cerem sa ne lase in pace…”; dar oare cati au inteles mesajul acesta oare s-a schimbat ceva, oare cati au indrepat ochii spre cer?…cat timp a trecut de atunci si iata ca li s-a nazarit unora si la noi, ca nu avem nevoie de religie in scoli, LIBERTATE de constiinta…libertate, o libertate prost inteleasa! Cred ca ar trebui sa ne mai limitam sa probam pana unde merge libertatea ca astfel Dumnezeu sa nu ne arate libertate Lui de a ne „trezi” sau mai bine spus de a se da laoparte cand noi asta ii cerem-sa ne lase in pace…

  Reply

 6. mar87
  iunie 20, 2010 @ 6:28 pm

  Excelent articolul si foarte buna analogia. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

  Reply

 7. omp
  iunie 20, 2010 @ 7:22 pm

  „Totul se întâmplă sub ochii Lui şi răul pe care-l fac unii oameni nu-L împiedică pe Dumnezeu să-şi facă voia, ba dimpotrivă, [b]din acel rău poate scoate un bine mult mai mare[/b].” … intr-adevar: marii prigonitori au umplut raiul de mucenici…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *