Skip to content

2 Comentarii

 1. Liiana
  noiembrie 20, 2014 @ 6:25 pm

  Frumoasa marturie, doamna Luciana! Intr-adevar, cu cine am ajuns la Sfantul Altar, acela, cu siguranta, este UNICA peroana alaturi de care putem duce o viata implinita, nu neaparat, dpdv material, pentru ca nu asta ne implineste, este doar un accesoriu la frumoasa, trainica si neschimbatoarea iubire ce si-o poarta sotii. Numai in asa famili cresc copii sanatosi si care vor da roade buna pentru viitor! Sa va pastreze bunul Dumnezeu iubirea nepatata si in continuare, sa imbatraniti frumos alaturi si sa va incredniciti de a dobandi acea minunata si scumpa cununa pentru noi crestinii: mantuirea in viata de familie!

  Reply

 2. Luciana
  noiembrie 21, 2014 @ 7:23 am

  Multumesc din suflet, floare de mai!
  Inima îmi tremură de emoție când mă gândesc la acei ani minunați când cu inocență ne prindeam de mână și ne era de ajuns ca să fim fericiți.
  De aceea și administratorii acestui site vă sfătuiesc, frați și surori mai tineri, să vă trăiți curat prietenia cu viitorul partener pentru că această perioadă este cea mai frumoasă, căsătoriți veți fi apoi mulți, mulți ani, dar cu nevinovăția și drăgălășenia acelor momente nu vă veți mai reîntâlni niciodată.
  De ea (acea perioadă) depinde și bunul mers al viitoarei căsnicii deoarece poți privi în ochii celuilalt fără rușine și fără teama reproșurilor.
  Doamne ajută!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *