Skip to content

9 Comentarii

 1. Adriant
  decembrie 30, 2009 @ 2:28 pm

  Este foarte buna aceasta necesara incurajare!Iar umila mea parere este ca acest lucru a si inceput:dovada vie sunteti chiar voi,toti tinerii minunati de pe acest site (cum eu personal,sa ma iertati va rog,nu credeam ca mai exista in „ziua de azi”),si probabil multi altii la fel ca voi,nestiuti de nimeni decat de Cel de Sus…Dumnezeu sa va aiba in paza si in Noul An ce vine si in cei ce vor urma…

  Reply

 2. admin
  decembrie 30, 2009 @ 4:03 pm

  Doamne ajuta! Adrian

  Reply

 3. Iulian
  decembrie 30, 2009 @ 6:05 pm

  Aici am gasit mai multe profetii ortodoxe http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=218.0 DOAMNE ajuta!

  Reply

 4. D
  decembrie 31, 2009 @ 12:56 am

  Adriant – stii vorba aceea (adaptata) – in vreme de pace multi viteji se-arata
  Acum e usor sa ne consideram ortodocsi,chiar traitori, sa dam citate din Sf.Parinti, s.a.m.d. Sa dea Domnul sa nu le apucam, dar sa vedem in vreme de incercare,cand vom avea de pierdut multe (sau chiar totul) cati mai ramanem „atat de” ortodocsi. Sigur,nu in numar va sta adevarul; dar vor fi multe pierderi, si ele vor fi foarte dureroase.

  Claudiu – sigur, ai dreptate; dar pentru a vedea lucrurile (de fapt a le trai) asa cum spui tu , trebuie sa vietuim in Hristos (efectiv,nu teoretic).
  Pana atunci, diavolul nu prea pare un caine in lesa, ci un dulau pe care noi l-am dezlegat,si ,mai mult, l-am mai si asmutit chiar impotriva noastra.
  E adevarat ca nu ne poate musca decat cu ingaduinta, dar ne abate de la drum,ne tine calea.

  Reply

 5. Adriana
  decembrie 31, 2009 @ 1:59 am

  Domnul a zis ca nu a venit sa judece lumea ci sa o mantuiasca. Nimeni nu stie cand va veni sfarsitul acestei lumi, nici macar Fiul, ci numai Tatal. De aceea Il rog pe Dumnezeu Tatal, prin Fiul, sa tina aceasta lume pana cand toti oamenii care au fost, care sunt si care vor mai fi de acum incolo, vor fi scrisi in Cartea Vietii, acea carte in care sunt trecuti sfintii… Cu cat ne rugam mai multi, cu atat mai bine!

  Reply

 6. Mariana
  decembrie 31, 2009 @ 9:40 am

  ,,A mai trecut un an”…Vă aşteaptă aici un dar de suflet şi o urare caldă, din toată inima!
  Dacă vă place, luaţi darul şi dăruiţi-l tuturor apropiaţilor inimii voastre! La mulţi ani cu Dumnezeu şi Veşnicia tot cu El!

  Reply

 7. Livia.
  decembrie 31, 2009 @ 10:35 am

  Era necesara o incurajare. Minunat spus! Sarbatori cu pace binecuvantate!

  Reply

 8. Veronica
  ianuarie 2, 2010 @ 10:41 am

  Claudiu ! ” La multi ani! ” Dumnezeu sa-ti dea sanatate. Eu nu inteleg ce vrea sa fie : ” Taina Isihiei ” ? Daca nu te superi, ai putea , te rog, sa-mi explici putin? Multumesc mult! Doamne ajuta!

  Reply

 9. auras
  ianuarie 4, 2010 @ 8:18 pm

  io st nou pe aici…dar vreau sa va spun ca vorbele vostre si povestile mau facut sa cred mai mult in DUMNEZU TATAL..si pararea mea ca nu vine sfarsitul niciodata…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *