Skip to content

5 Comentarii

 1. Laura Stifter
  aprilie 5, 2013 @ 12:36 pm

  Minunată poezie, Talita!!! 🙂
  Felicitări!
  Sf. Mucenic Efrem să-ţi fie într-ajutor!

  Cu mult drag,
  Laura

  Reply

 2. Talita
  aprilie 7, 2013 @ 2:41 pm

  Ma bucur sa te „reintalnesc”, Laura! Tuturor sa ne ajute Sfantul Efrem, ca minunat si cald Parinte este! Iti multumesc pentru felicitarile adresate, desi stii deja ca frumusetea Sfantului Efrem face ca si darurile noastre catre el sa fie dragi. Daca n-ar fi fost Efrem frumos Sfant, n-ai fi regasit in poezia mea nici o urma de frumusete.
  Uneori i-am spus Sfantului sa vina si in Romania, cu tamaduirile si cu sfintenia lui, pentru ca aici inca putini oameni il cunosc. Am auzit, acum cateva luni, ca in muntii Raraului, o icoana a sa izvoraste mir din belsug si tare m-am bucurat! Acum se pare ca icoana este in Bucuresti, adusa de un parinte calugar de la Rarau.
  Te imbratisez cu drag,
  Talita

  Reply

 3. Laura Stifter
  aprilie 7, 2013 @ 3:34 pm

  Şi eu mă bucur mult că am avut prilejul să citesc această poezie atât de frumoasă – ca toate celelalte scrise de tine!
  Să ştii că Sf. Efrem îţi ascultă rugăciunea, fiindcă am auzit mai multe persoane vorbind cu dragoste şi evlavie despre el, ceea ce înseamnă că începe să fie din ce în ce mai cunoscut şi-n ţara noastră.
  Dumnezeu să fie cu tine, dragă Talita!

  Reply

 4. Ana
  aprilie 7, 2013 @ 6:09 pm

  Thalita, poezia cat si desenul icoana, mi-au venit ca un dar placut in zi de sarbatoare. Multumesc mult.

  Si eu am auzit de icoana sfantului izvoratoare de mir. Pe net este un video clip cu alte sfinte moaste izvoratoare de mir din chilia aceluiasi parinte.

  Doamne ajuta

  Reply

 5. Braitaru
  august 11, 2014 @ 5:55 am

  Am deosebita bucurie sa va anunt ca Icoana izvoratoare de mir a Sfantului Efrem cel nou se afla din luna iunie la Bucuresti si poate fi vazuta la adresa str. Mizil Nr. 50k, pe Bdul Theodor Pallady in sensul de mers spre autoastrada soarelui la statia de tramvai IOR 2 se face dreapta pe strada de dinaintea reprezentantei opel, se merge pana in capatul strazii iar la intersectie se merge tot inainte pe staduta pietruita numita Lunca Sateasca iar pe partea stanga cand se termina casele se face putin stanga si se afla un garaj, acolo gasiti deschis in cursul saptamanii de la 15-21 iar sambata si duminica de la 13-21.
  Am cautat mult aceasta Icoana iar acum ca am gasit-o vreau sa impartasesc si altora aceasta bucurie, Doamne ajuta fiecaruia dupa nevoile lui!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *