Skip to content

5 Comentarii

 1. nyky
  ianuarie 22, 2010 @ 2:51 pm

  FRUMOASA INVATATURA SI INTARITOARE PENTRU SUFLET DUMNEZEU SA NE AJUTE

  Reply

 2. admin
  ianuarie 22, 2010 @ 3:19 pm

  @Nyky, avem rugamintea catre tine de a scrie in lower-case (fara tasta Caps Lock activata) pentru ca mesajele sa poata fi citite cu usurinta de ceilalti cititori.
  Domane ajuta!

  Reply

 3. roxi
  ianuarie 22, 2010 @ 3:52 pm

  F frumos, dar este ceva ce nu inteleg: pai daca noi platim atunci Iisus ce-a facut pe cruce?!?
  Acesta-i darul fara pret de la El. Pe care suntem prea „oameni” ca sa-l acceptam fara sa il batjocorim intr-un fel sau altul.
  Toate incercarile care vin, pentru ca se numesc incercari, sunt de la cel rau si acceptate de Dumnezeu , dupa cum spune in Biblie in 1 Cor cap 10
  „Nu v-a cuprins ispită care să fi fost peste puterea omenească. Dar credincios este Dumnezeu; El nu va îngădui ca să fiţi ispitiţi mai mult decât puteţi, ci odată cu ispita va aduce şi scăparea din ea, ca să puteţi răbda.”

  Reply

 4. Ioana
  ianuarie 22, 2010 @ 9:36 pm

  ruxi,
  Domnul Iisus ne-a daruit mantuirea, prin jertfa Sa de pe Cruce, care inainte nu era posibila, dar aceasta trebuie sa o doresti ca sa o primesti, caci Domnul nu obliga pe nimeni; si trebuie sa accepti si curatirea de pacatele facute de tine, ca apoi El sa vina sa traiasca impreuna cu tine, sa-ti fie de ajutor in toate, si sa te conduca incet, incet spre mantuire; acestea toate nu se pot intampla in afara Bisericii, a Sfintelor Taine. Fa asa, si apoi vei intelege.

  Reply

 5. roxi
  ianuarie 23, 2010 @ 1:08 pm

  Da. Sunt de acord. Trebuie s-o doresti printr-o intoarcere simpla cu fata spre El,prin recunoasterea micimii tale si a incapacitatii de a ajunge la Tatal singur, dar nu printr-un drum anevoios, presarat cu plati!
  In momentul in care primim darul fara pret al Mantuirii,SUNTEM IERTATI,nu mai avem ce plati! A facut-o Iisus cu sangele Lui inestimabil!
  Asta este, ma repet, doar o slefuire a unui suflet intors la Dumnezeu, care este ridicat din pacat de Divinitate, de fiecare data, pt ca el nu poate face nimic singur!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *