Skip to content

4 Comentarii

 1. omp
  mai 12, 2010 @ 6:38 pm

  Ce pacat ca aceste sfaturi, atat de importante, par atat de anacronice pentru majoritatea parintilor de azi…

  Reply

 2. A.
  mai 13, 2010 @ 9:42 am

  Frumoase cuvinte de invatatura, ce frumos era cand tinerii se casatoreau mai devreme, desi lor li se parea greu, dar asa e dupa ce treci de o anumita varsta parca ispitele is tot mai mari si deznadejdea te viziteaza cam des sau caz prada pacatului.
  Parca si oamenii erau mai credinciosi mai demult si cu mai mult bun simt.
  Acum in ziua de azi in mijlocul tinerilor shade o desfranare fireasca :sad:, putini biruie lupta cu ea.
  Asa mai demult tinerii se casatoreau devreme si erau curati amandoi si incepeau o viata de familie „sanatoasa” cu Hristos in mijlocul lor.

  Reply

 3. CristinaL
  octombrie 31, 2010 @ 6:23 pm

  Doamne ajuta ,mereu se spune ca asa era inaite ….nu doresc sa dau vina pe nimeni insa cred ca principalii vinovati suntem chiar noi parintii deoarece nu reusim sa ne educam cum trebuie copiii nu spun ca nu mai sunt si parinti care reusesc sa dea cea mai buna educatie copiilor insa cred ca sunt destul de putini .Sa incercam pe viitor (cu ajutorul Domnului )sa le dam o educatie cat mai buna copiilor si lumea ar fii mult mai buna ,cineva trebuie sa-i invete pe copii iar daca nu o facem noi cine ar putea sa o faca ? Scuze daca am suparat pe cineva dar asa vad eu lucrurile ,bineionteles ca nici eu nu sunt multumita intr-u totul de ceea ce fac in educatia copiiilor de aceea rog pe Domnul sa ne dea tuturor parintilor intelepciune de a stii cum sa ne educam copii asfel incat sa devina tinerii placuti Lui

  Reply

 4. Ciprian
  august 5, 2020 @ 7:45 pm

  Credința în Dumnezeu este de departe primordiala, dar și legile societății contează, și încă mult. Am vrut UE și ne-am ales cu o „libertate” și o „democrație” foarte prost înțelese. Legile ne sunt impuse de alții, nu ni le facem noi, cu adevărat. Sigur, după 45 de ani de comunism și de influența sovietica, am fost îmbătați de libertate și de vest. Dar oare toate aceste importuri din occident sunt bune ?

  Oamenii vor utopii. Fericirea exista – în Rai, însa, nu aici pe pământ, unde este un simplu moft. Cu individualism, egoism nu se poate familie. Câtă vreme nu avem o societate care sa condamne puternic divortul, nu putem avea un mediu ca lumea. Educând oamenii să se iubească pe ei înșiși, in loc sa se ignore si sa se sacrifice pt familie, nu vom ajunge la o societate tradițională, sănătoasă și conservatoare. Noi nu avem o poliție religioasă, deși ar fi foarte bine. Câtă vreme religia nu dictează politicului ci se „adaptează” unor norme secularizate, laicizate, nu putem avea sănătate comportamentala. Legea trebuie făcută după Biblie, carte eterna, care nu se schimba. Legile lui Moise sunt valabile pentru toate timpurile, nu doar pentru perioada când Dumnezeu i le-a dictat pe Muntele Sinai.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *