Skip to content

4 Comentarii

 1. mihaela G
  august 13, 2013 @ 9:10 am

  Mi-a facut placere sa citesc aceste randuri 🙂 si, pe masura ce citeam mi-am amintit de o marturie pe care am citit-o tot pe acest site si anume https://www.ortodoxiatinerilor.ro/vizitarea-bolnavilor/18596-m-am-intalnit-cu-hristos-ce-minune. Mare este Dumnezeu iar smerenia Sa cea Sfanta este de-a dreptul covarsitoare. Doamne ajuta!

  Reply

 2. sharbinsk
  august 13, 2013 @ 10:16 am

  Într-o carte cu relatări despre pr Arsenie Boca era o întâmplare oarecum asemănătoare cu părintele pe când era în Basarabia pt specializarea la arte.

  A văzut un copil amărât în gară care se uita trist spre trenul cu refugiaţii moldoveni care pleca spre România după ultimatumul dat de ruşi.

  Şi când i-a oferit o pâine copilul a dispărut.

  Hristos sau un înger al său poate lua şi chipul cerşetorului pt a testa inima omului.

  Reply

 3. Boitos
  august 13, 2013 @ 11:16 am

  Nu ma pot abtine sa nu spun : Bravo, anonim !
  Cand faci o fapta buna te pomeneste Dumnezeu, nu mai trebuie sa dai tu de pomelnic.

  Reply

 4. Carol
  august 13, 2013 @ 12:49 pm

  Un act de nebunie, acea nebunie buna pentru Hristos !

  De multe ori ma feresc sa dau cate un leu Mantuitorului, si apare intr-atatea chipuri cateodata ca nici nu stiu caruia dintre ei sa-i dau, sa nu raman fara bani de autobuz chiar eu. Cea mai mare bucurie a fost sa fac setea dand ultimii bani unei femei care avea nevoie de lapte praf pentru un copil care avea nevoie de acel lapte deoarece copilul eia era nascut cu o malformatie si nu isi permitea zilnic acel lapte.

  Dar ce vremuri frumoase, sa poti composta biletul, acum au introdus unele mai dracesti, carduri cu cip electronic, si compostezi cate o calatorie, totul se masoara in calatorii, mergand spre implantarea acestor microcipuri peste tot. O sa vina pe aici Claudiu sau Dans i sa zica ca exagerez, dar ma doare sufeltul cand vad ca vor sa scoata banii, sa sfie totul electronic, sa vad si cand paltesc lumina ca nu mai e caserie, ca a dat afara femeile care castigau o paine si au introdus tonomate, lasand pe drumuri si fara paine cateva familii, ca sa ne adaptam si sa fim in ritm cu tehnologia…. asa subitl vine duhul satanic, fara sa iti dai seama

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *