Skip to content

11 Comentarii

 1. S.
  octombrie 5, 2010 @ 2:17 pm

  minunat

  Reply

 2. Guest
  octombrie 5, 2010 @ 8:45 pm

  Frumos. Ce frumosi sunt copilasii din poza …

  Reply

 3. Veronica
  octombrie 9, 2010 @ 11:23 pm

  Am primit un e-mail de la o prietena care m-a bucurat . Doresc sa impart bucuria aceasta cu voi ,dragii mei, sperand in acelasi timp sa se imprastie „stirea”.
  Zice ca in Israel ar exista o clinica medicala care ajuta copilasi bolnavi de inima , oferindu-le gratuit spitalizare si tratamente. Asa am inteles ca pot beneficia de acest ajutor copilasii care n-au posibilitati financiare.
  Eu va dau adresa site-ului si va doresc noroc si sanatate!
  http://www.saveachildsheart.org/.

  Reply

 4. Aura
  noiembrie 19, 2010 @ 10:43 am

  In momentul in care poti sa spui "ma bucur ca exista saraci", esti un ticalos, punct. Am o stire pt. tine: saracii nu exista pt. ca tu sa-ti poti etala "virtutile" sau "superioritatea morala", clar? Ar fi mult mai bine daca n-ar exista oameni care sufera de saracie.

  Reply

 5. SB
  aprilie 1, 2011 @ 7:13 pm

  Reply

 6. daniel
  aprilie 1, 2011 @ 7:49 pm

  Tare neinspirat acest titlu "ma bucur ca exista saraci".
  Eu nu as putea spune asta, mie imi pare rau ca exista saraci. As vrea ca sa ii ajutam si sa ii integram, sa le dam o viata decenta. Daca voi va bucurati, indiferent de motive, e treaba voastra.

  Reply

 7. Claudiu
  aprilie 1, 2011 @ 9:15 pm

  Daniel, daca te-ar durea sufletul pentru lumea întreagă şi dacă ai vrea ca toţi oamenii să se mântuiască şi să vadă lumina împărăţiei cerurilor atunci te-ai bucura că unuii oameni suferă (săracii) ca să-i ajute pe alţii (bogaţii) să se mântuiască.

  Uite ce spune Sfântul Apostol Iacob despre săraci:

  "Ascultaţi, iubiţii mei fraţi: Au nu Dumnezeu i-a ales pe cei ce sunt săraci în ochii lumii, dar bogaţi în credinţă şi moştenitori ai împărăţiei pe care a făgăduit-o El celor ce Îl iubesc? Iar voi aţi necinstit pe cel sărac! Oare nu bogaţii vă asupresc pe voi şi nu ei vă târăsc la judecăţi? Nu sunt ei cei ce hulesc numele cel bun întru care aţi fost chemaţi? (Iacob 2, 6-7)

  Reply

 8. SB
  aprilie 1, 2011 @ 9:43 pm

  Reply

 9. daniel
  aprilie 1, 2011 @ 10:04 pm

  Corect Claudiu. La aparitia crestnismului, acesta se adresa saracilor. Religia aceasta era denumita "religia sclavilor" (departe de mine orice intentie de jignire). Vroiam doar sa subliniez ca oamenii saraci si nevoiasi a reprezentat si reprezinta un punct central al interesului religii. Dovada stau si numeroasele acte de caritate (cantine ale saracilor, spitale) ale bisericii ortodoxe romane. Inteleg de ce se bucura unii de existenta saracilor.
  Eu am afirmat doar ca nu ma bucur de acest fapt. Sunt convins ca nici ei nu se bucura si si-ar dori o viata decenta.

  Reply

 10. Lili
  mai 6, 2011 @ 11:58 am

  Cred ca trebuie sa n-ai suflet ca sa nu te emotioneze suferinta unui copilas sau a unui batran care pur si simplu nu are nicio vina.
  De multe ori suntem nemultumiti de anumite nereusite..dar nu ne gandim ca poate-n clipa aceea moare un copil din Africa de nu stiu ce boala..
  Sau de foarte multe ori suntem tristi ca nu avem ceva,ce ne-am dori,dar nu ne gandim ca in Africa inca se moare din cauza foamei si a setei,deoarece nu au apa potabila.
  Si ce este si mai trist e ca oamenii care au un statut material ridicat…nu fac nimic,daca privim intr-un mod realist cate actrite sau actori de la Hollywood care acum sunt pe culmile gloriei au facut ceva din filantropie?Foarte putini din pacate,foarte putini o fac din mila adevarata,unii o fac mai mult ca sa le creasca faima,gloria,pentru publicitate,nu ca le-ar pasa cu adevarat.Eu din cate actori/actrite cunosc o singura actrita stiu care s-a dus pana in Africa pentru a avea grija de copilasii de-acolo,care a incercat sa schimbe sistemul de invatamant si sistemul sanitar, Audrey Hepburn.

  Mai grav este ca oamenii in general din cauza faptului ca sunt uneori agasati de catre persoane carora le lipseste bunul simt(din pacate sunt multe astfel de persoane indiferent de clasa sociala) au ajuns la concluzia gresita ca saracii si nesimtitii intra in aceeasi categorie.Nu,eu am cunoscut si saraci care aveau mult bun simt si umilinta, dar si nesimtiti care vin si-ti toarna in fata "fraza" "am enspe’ copii" asa?si?eu te-am pus sa-i faci?Asta numesc eu nesimtire,dar un sarac nu face acest lucru,de fapt un sarac are bunul simt si nu vine sa-ti ceara ci pur si simplu crede ca tu ca om,ai suflet bun si ai sa te induri de el.Asta zic eu ca este diferenta majora dintre saraci si oamenii nesimtiti.

  Reply

 11. Lili
  mai 6, 2011 @ 12:00 pm

  cati*

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *