Ma intreaba lumea…

Mã întreabã lumea, Doamne, de ce nu mai cânt. De ce nu mai cânt cu inima şi de ce au tãcut degetele mele. Cum sã cânt, Doamne, când Tu nu mi-ai mai cântat?

 

 

 

girl_in_the_rainTe-au acoperit atâţia nori, Bunule, şi-au înãbuşit cântecul Tãu! Atâta zgomot a acoperit şoapta Ta! Iisuse,… ce dulce cântai inimii mele când Te cãutam cu ochi de copil, iar Tu mã priveai cu ochi de stele! Şi ochii Tãi se oglindeau în ochii mei şi aş fi stat aşa o veşnicie, cu Tine-n ochi. Dar a venit ploaie de pietre şi ceaţă multă s-a aşezat între lutul meu şi stelele Tale.

 

Mã  întreabã lumea, Doamne, de ce nu mai cânt. Eu, despre stele în care nu scânteie privirea Ta nu ştiu să cânt. Nu pot cânta despre vântul în care nu vorbeşti Tu, nici despre ploaia prin care nu ne săruţi Tu. Degetele mele nu ştiu să cânte când Tu taci.

 

Cântă-mi, Doamne, iar! Dărâmă zidul cu vocea Ta, sparge pietrele mele cu a Ta cântare! Cântă-mi, Bunule, de dor de veşnicie, cântă-mi cu ochi de stele şi degete de ploaie…. şi eu Te voi cânta cu inima mea de lut … cu degetele mele de pământ…

 

Cu dor de a Ta cântare, a Ta copilă,

 

Talita

(Visited 7 times, 1 visits today)