Skip to content

6 Comentarii

 1. Elena
  martie 9, 2010 @ 12:57 pm

  Adrian, foarte frumos ai scris despre Maica Domnului, dar iarta-ma ca iti spun si nu te supara, dar Maica Domnului se sarbatoreste in Bunavestire, cand Sfantul Arhanghel Gavriil i s-a inchinat si i-a adus vestea nasterii din sfantul sau trup a lui Dumnezeu; tot in Bunavestire se sarbatoresc si femeile crestine; ele se mai sarbatoresc si in Duminica sfintelor femei Mironosite.
  Iar ziua de 8 martie, care a fost propusa ca zi internationala a femeii de Clara Tetkin, o femeie comunista, revolutionara, din fosta URSS, ar fi cazul sa o abandonam, si sa ne sarbatorim, atat femeile cat si barbatii in sarbatorile crestine, care Slava lui Dumnezeu, sunt destule !

  Reply

 2. Mihai
  martie 9, 2010 @ 1:06 pm

  Foarte adevarat ce a spus Elena!!!Ziua oamenilor este orice zi din viata noastra,un nepretuit DAR de la Dumnezeu.Slava Tie, Dumnezeule!!!

  Reply

 3. paulica
  martie 9, 2010 @ 4:21 pm

  http://www.crestinortodox.ro/diverse/8-martie-sarbatoare-necrestina-99584.html
  sunt sarbatori ortodoxe inchinate Maicii Domnului, nu 8 martie…
  sa nu ne inselam, iertati

  Reply

 4. Lucia
  martie 9, 2010 @ 8:50 pm

  Adrian,

  Înţeleg bucuria şi emoţia ta, datorate curajului mărturisirii colegei tale „din faţă” şi aprecierii doamnei voastre de franceză! Cu adevărat, între “Femeile celebre care au lasat in urma lor ceva important pentru umanitate”, Maica Domnului este cea care „a lăsat în urma” Dânsei tocmai mântuirea umanităţii, prin „cel mai minunat si luminat Om” şi Dumnezeu adevărat…

  PS – într-adevăr, pe 25 martie vom serba ziua femeii creştine…

  Reply

 5. Veronica
  martie 10, 2010 @ 12:52 am

  MARIA, Preacurata, Nevinovata, Pururea Fecioara, Iubirea noastra,bucura-te!

  Reply

 6. Guest
  iunie 27, 2010 @ 6:00 pm

  Foarte frumos articol, doar ca exista un „insa” : 8 martie – e o sarbatoare pagana, cu radacini jidanesti, daca va interesa acest moment, pot sa caut exact articolul de unde am aflat aceasta. Exista sarbatoarea femeilor mironosite (nu sunt sigura de denumire) in care pot fi felicitate toate femeile. In aceasta ordine de idei, stabilirea unei legaturi (a cinsti pe Maica Domnului cu ocazia acestei „sarbatori”- mi se pare cam… nedemna Sfinteniei Preacuratei… Deci 8 martie nu este nici pe departe o sarbatoare bisericeasca .
  Va rog sa ma iertati, nu v-o spun cu rautate.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *