Maica Gavrilia, asceta iubirii

Pentru că suntem în luna martie dedicată femeii și mamei, în luna primăverii, recomandăm tuturor mamelor, femeilor, fetițelor și fetelor o carte extraordinară: Maica Gavrilia – Asceta iubirii. O carte care prezintă „icoana” unei sfinte, unei femei care și-a lăsat viața în mâinile Domnului, smerindu-se. S-a lăsat dusă de Dumnezeu în toate colțurile lumii pentru a-L mărturisi prin iubire.

„Această maică, această femeie, atrăit cu adevărat în Hristos Domnul și cu El! A trăit Poruncile Lui ca iubire și nu ca nevoință! L-a iubit pe Domnul și l-a văzut în orice față omenească și L-a slujit în orice suferind întâlnit în Cale!” (Maica Siluana Vlad)

Maica Gavrilia vorbea cinci limbi: zâmbetul, lacrimile, atingerea, rugăciunea și dragostea. „Cu aceste cinci limbi poți călători în jurul lumii și toată lumea este a ta. Îi iubești pe toți la fel – indiferent de religie sau naționalitate, indiferent de orice. Poporul lui Dumnezeu este pretutindeni. Și niciodată nu poți știi dacă persoana pe care o întâlnești astăzi nu va fi sfântă mâine…” (p. 49)

O carte de făcut cadou de către toți soții, tații, frații, prietenii și iubiții către soțiile, fiicele, surorile, prietenele sau iubitele lor..

Doamne ajută!

(Claudiu Balan)

(Visited 27 times, 1 visits today)