Skip to content

5 Comentarii

 1. Andrei Nicolae
  octombrie 28, 2011 @ 4:35 pm

  Mi-e mila de saraca fata si mi-e mila si sila in acelasi timp ca oameni care ar trebui s-o sustina o defaimeaza si doar stiu sa dea vina pe ea si sa nu le pese. De gresit a gresit, dar din greseala ei poate iesi ceva foarte frumos, dar lumea nu vrea sa vada asta, ea se uita la bani. Halal bunica, halal mama daca mai pot fi numite asa, iar pustiul ala iresponsabil ar trebui fortat si obligat sa raspunda, fie ca-i place fie ca nu-i place. Si cel mai mult mi-a placut acelasi lucru remarcat si de autorul articolului, ca Duhul Sfant sufla doar unde vrea si nu dupa criteriile fariseistice ale lumii de azi. Imi place ca totusi mai exista oameni care privesc avortul ca o ceea ce este el, adica o crima grava, crima cu premeditare, asa cum e acel doctor musulman, dar nu-mi place ca noi natie ortodoxa trebuie sa primim lectii de la oameni carora noi ar trebuie sa le fim exemplu de moralitate, noi care ne aflam in Adevar teoretic, dar dupa fapte Adevarul nu se afla in noi.

  Reply

 2. Lilii
  octombrie 28, 2011 @ 4:59 pm

  Parerea mea este ca in cazurile: „adolescenta ramasa insarcinata in urma unui act sexual a facut avort,etc..” cea mai mare vina o au parintii fetei.In niciun caz nu e fata cea cu vina cea mai mare ! Prin aceste cuvinte nu vreau sa spun ca justific avortul,nu,sunt impotriva avortului,dar vreau sa spun ca parintii fetei sunt mai vinovati de „n” ori decat fata din multe motive:
  1. Nu i-au oferit o educatie corespunzatoare,lipsa de comunicare este o mare problema a familiilor secolului XXI.
  2.Nu i-au oferit fetei suficienta iubire,atentie,majoritatea se multumesc sa le dea copiilor doar bani,crezand ca banii au puterea de a inlocui cuvintele „te iubesc” sau „ai vreo problema?sunt alaturi de tine”
  3.Majoritatea parintilor cand afla ca fata lor e insarcinata vor sa se „spele pe maini” si sa spuna: „faci avort ca altfel nu te primesc acasa,nu vreau sa ne vorbeasca de rau tot satul/orasul”
  Si atunci ce e de facut?Fata se duce la baiat,baiatul bineinteles ca refuza sa faca ceva pt a o ajuta, parntii ii dau astfel de sfaturi si o mai si ameninta si in final ramane singura…se simte abandonata iar apoi ne miram de ce sunt atatea sinucideri si avorturi in tara.

  Reply

 3. Lilii
  octombrie 28, 2011 @ 4:59 pm

  parintii*

  Reply

 4. silvia
  octombrie 31, 2011 @ 3:40 pm

  Si toate astea intr-o tara care se declara 80% ortodoxa… O sa ne manance iadul cu
  „ortodoxia” noastra cu tot. Nu stiu cum ne mai suporta Dumnezeu cate milioane am omorat deja. Copii nevinovati, femei distruse, cel mai adesea la indemnul celor care ar trebui sa ofere dragoste si sprijin.

  Reply

 5. Badea Patricia
  mai 23, 2012 @ 12:52 pm

  http://rupetacerea.ro/

  „Rupe tăcerea”… și vorbește despre durerea ascunsă a avortului. Un proiect derulat de Asociația Pro-vita pentru Născuți și Nenăscuți filiala București.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *