Skip to content

2 Comentarii

 1. Florin
  septembrie 15, 2008 @ 7:23 pm

  Managementul Increderii – e o problema care mi se pare mie isi are radacinile in corporatismul intalnit in multinationale. Mereu auzim indemnuri de genul”ai incredere in tine si sigur ve reusi”. Chestia asta tine la tineri. ii motiveaza. Tinerii nu au experienta vietii dar au resurse infinite de energie si sunt atrasi in capcana de mirajul succesului profesional (implicit material) si uita de adevaratele „provocari” ale vietii.
  Din experinta personala si cand spun experinta personala sunt foarte constient de sensul acestor cuvinte (experienta personala) pot spune ca nu am reusit in NIMIC din ce am planuit si in care m-am bazat numai pe mine. Ba mai mult am ajuns sa abandonez acele „planuri”, am ajuns in punctul in care nu mai aveam incredere nici macar in mine (de felul meu imi place sa cred ca ma descurc singur – desi viata mi-a aratat de nenumarate ori ca nu pot). In acel moment, in care si speranta ma parasise am primit ajutorul ceresc. Am primit atat de usor si intr-un timp atat de scurt ceea ce eu nu am reusit in ani de zile.
  Concluzia – a avea incredere in tine si doar in tine inseamna sa fii putin arogant si sa te crezi poate cel mai bun. Cu siguranta exista cineva mai bun decat noi.

  Reply

 2. Balan Claudiu
  septembrie 15, 2008 @ 7:49 pm

  Eu pot spune doar ca am inteles partial ca atunci cand Dumnezeu spune „Fara mine nu puteti face nimic” chiar inseamna nimic. Deci nici nu pot respira fara el, nu pot merge fara el, nu pot gandi fara el. Ca dovada pot sa aduc faptul ca uit sa cobor la etajul la care stau, sau mi s-a intamplat sa nu pot sta in picioare desi eram sanatos tun, sa nu pot nici macar sa scriu o propozitie coerenta fara El.
  Noi ne miscam si facem totul prin El asa cum un copilas inainte de nastere in burta mamei,se misca, mananca, respira si traieste totul prin mama lui.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *