Skip to content

6 Comentarii

 1. Daniela
  iulie 17, 2010 @ 1:05 pm

  exista si Schitul Rarau
  Exista si Schitul Rarau probabil pozele pe timp de iarna sunt de la Schitul Rarau sau de la alta Manastire Rarau.Schitul Rarau este la altitudine mai mare situata fata de manastirea Rarau, dar sunt aproape una de alta.

  Reply

 2. Nelutu
  iulie 26, 2010 @ 1:38 pm

  Intrebari
  Se poate ajunge cu masina pina la manastire?Se poate asigura cazare pentru 2-3zile si cit costa?Cind se face cea mai puternica slujba de maslu?

  Reply

 3. admin
  iulie 26, 2010 @ 1:41 pm

  Salut Nelutu,

  Noi administratorii site-ului nu stim exact cum e acolo, pentru ca n-am fost. Fotografiile ne-au fost trimise de o prietena de a noastra, Carmen.
  Poate intra ia si iti poate spune.

  Reply

 4. Saurian
  iulie 26, 2010 @ 5:33 pm

  Din câte ştiu eu se poate ajunge şi cu maşina ( exceptând iarna când din cauza poleiului pot apărea accidente ). Şi din câte ştiu se asigură cazare 2-3 zile gratuit ( aşa cum e la majoritatea mănăstirilor ). Acum când se face Sf. Maslu nu ştiu că am fost doar odată acum vreo câţiva ani. Oricum cea mai puternică slujbă nu e Sf. Maslu ci Sf. Liturghie unde slujesc şi îngerii cu noi.

  Reply

 5. gina matei
  septembrie 22, 2010 @ 7:08 am

  M-am bucurat din tot sufletul cand am ajuns la Manastirea Rarau, asa cum se spune ca suntem mai aproape de cer de Bunul Dumnezeu.Imi doresc sa mai ajung acolo si cu baiatul meu cand vine acasa sper ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului il ajuta sa vina cat mai repede acasa .M-am rugat la toate icoanele dar mai ales la icoana Maicii DomnuluiFacatoare De minuni pentru copilul meu.Doamne Ajuta (Gina)

  Reply

 6. Daniela
  septembrie 27, 2010 @ 9:46 am

  da se poate ajunge cu masina
  Imi cer scz ca raspund cu intarzaiere frate Nelutu.
  Drumul este destul de rau, datorita ploilor care au fost in ultima vreme, dar se poate ajunge cu masina daca nu este foarte joasa masina.
  Daca nu, puteti lua trenul pana in Vatra Dornei si din Vatra Dornei din autogara la ora 8 dimineata aveti microbuz spre Chiril, si din Chiril mai sunt 8 km de mers pe jos, noi tot timpul am avut norocul sa nu mergem mai mult de 2 km pe jos si sa ne iasa o masina in cale care urca catre manastire sau catre Cabana Rarau si ne lasa la manastire.
  Cred ca sunt si mai dupa masa microbuze spre Chiril.
  Da cazarea este gratuita si masa este gratuita, 2 mese pe zi.
  Doar trebuie lasat buletinul la cazare si trebuie sa vb cu staretzul cate zile stati si sa-i ajutati si la treaba daca binevoiti si neaparat sa participati la toate slujbele.
  Doamne ajuta sa ajungeti!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *