Mâncare pentru câteva familii sărace, în Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel

Dragilor, suntem în Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel și vă cerem din nou ajutorul pentru a sprijini familiile și persoanele aflate în sărăcie și suferință. Așa cum știți probabil, de ceva vreme avem câteva familii de care asociația noastră este apropiată și pe care încercăm să le ajutăm cu mâncare și alte lucruri de trebuință.

În această perioadă mai mare nevoie de ajutor și rugăciune are familia doamnei Rodica Marin și cei 7 copilași, cel mic aflându-se în spital cu rujeolă alături de mama sa, iar ceilalți aflându-se acasă fără ajutor și fără mâncare. Marian, bebelușul de 1 an de zile al doamnei Rodica a fost internat acum câteva săptămâni la spitalul de copii din Galați suferind o intervenție chirurgicală la limbă, iar acum la doar ceva timp a fost internat iarăși la spitalul de boli infecțioase cu rujeolă, având simptome îngrijorătoare.

Deasemenea familia domnului Andrei Sebastian (în fotografiile din acest articol) din Galați, care locuiește în Galați, în cartierul Filești, într-o casă necăjită, are nevoie de ajutor. El și soția lui au 8 copii, dintre care unul dintre ei este bolnăvior de cancer.

 

Ne dorim tare mult s-o ajutăm și pe prietena noastră Nicoleta Enculescu, care locuiește cu mama ei și suferă de multe boli și mare nevoie de ajutor are.

Mai sunt și alte persoane, pe care cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu le sprijinim cu câte ceva bani de mâncare.

Cei care vreți să-i ajutați puteți să ne contactați și să vă oferim numerele lor de telefon și adresa sau să faceți donații în conturile asociației Ortodoxia Tinerilor, și apoi să ne transmiteți adresa dumneavoastră de email, pentru a vă ține la curent cu informații și fotografii despre felul în care i-am ajutat pe acești oameni.

Datele de contact ale noastre sunt:

Asociația Ortodoxia Tinerilor

Str. Frunzei nr.5 bl. F3, sc.2, ap. 63, Galați

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Și ultilmele 3 litere fac parte din numărul contului, care trebuie să aibă 24 de caractere.

Prin Paypal astfel:

Email: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Persoană de contact: Claudiu Balan

Telefon: (004) 0740.004.215

Pei cei interesați vă vom ține le curent cu situația lor prin emailuri cu fotografii și informații. Vă mulțumim mult! Doamne ajută!

(Visited 5 times, 1 visits today)